Kauppa

Järjestämme kursseja oluen panemiseen ja maisteluun liittyen.

Kurssit voidaan järjestää tiloissamme Helsingissä Lapinlahden (entisellä) mielisairaalalla, ravintolassa, yksityiskodissa, firman tiloissa tai mikä vain soveltuu parhaiten kyseiseen tilaisuuteen.

Voit tilata meiltä yksityistilaisuuden tai ostaa lipun johonkin avoimista tilaisuuksistamme. Lippu avoimeen tilaisuuteen on erinomainen lahjaidea!

Esittelemme näillä sivuilla erilaisia valmiita vaihtoehtoja. Olemme aina valmiita ideoimaan olueen liittyen.

https://holvi.com/shop/brewniverse/

Brewniverse crown cap

  • Kaikki
  • Kurssit
  • Lahjakortit
  • Laitevuokraus
  • Tilaisuudet

Osallistu olutkurssille

Opi tekemään olutta. 6 tunnin kurssilla opit tärkeimmät perusteet uuden harrastuksen aloittamiseen!

Olut-tasting yhdelle

Olut- tasting ystävälle, vanhemmalle, rakkaalle tai vaikka itsellesi!

Olut-tasting kahdelle

Olut maistuu parhaiten porukassa. Osta olut-tasting kahdelle!

Olut-tasting kuudelle

Ilahduta ystäviä ja tarjoa heille olut-tasting. Muista myös itse ilmoittautua!

Tee oma olut

Tee oma olut kaveriporukalla, firmassa, häihin tai ihan omaksi herkuksi. Onnistutaan yhdessä!

Olut-tasting yksityistilaisuus

Miten olut oikeasti valmistuu? Mitä erilaisia oluttyyppejä on olemassa? Miten panimomestari saa samoista raaka-aineista niin erilaisia herkkuja?

Kotipanimomestari koulutus

Tehdään yhdessä olut aina maltaiden rouhinnasta herkulliseen lopputuotteeseen. Resepti toiveiden mukaan, maltaiden rouhinta, mäskäys, keitto, humalointi, hiivaus, käyminen, pullotus… Koko prosessi!

Panimon vuokraus, Braumeister

Tee itse olutta aidolla Braumeisterilla.

Oluthanan vuokra 1 hana

Vuokraa jäähdyttävä hana juhliisi. Vuokra pitää sisällään hanalaitteen (Lindr), tarvittavat letkut ja liittimet. Varmistetaan vuokrauksen yhteydessä, että mukaan tulevat juuri oikeat liittimet. Oletko kotiolutharrastaja? Tee oma olut ja kegitä se. Tällä hanalla saat jäähdytettyä ja tarjoiltua oluen helposti. Osta panimolta kegi! Et tarvitse juhlissa jääkaappitilaa oluille, sillä hana hoitaa jäähdytyksen ja oluen tarjoilun kätevästi. Hanassa… Lue lisää »

Oluthanan vuokra, 2 hanaa

Vuokraa jäähdyttävä hana juhliisi. Vuokra pitää sisällään hanalaitteen (Lindr), tarvittavat letkut ja liittimet. Varmistetaan vuokrauksen yhteydessä, että mukaan tulevat juuri oikeat liittimet. Tässä hanassa on kaksi nokkaa, joten voit tarjoilla samanaikaisesti kahta eri olutta. Oletko kotiolutharrastaja? Tee oma olut ja kegitä se. Tällä hanalla saat jäähdytettyä ja tarjoiltua oluen helposti. Osta panimolta kegi! Et tarvitse… Lue lisää »

Scroll to top