Kotipanimomestari koulutus

Tehdään yhdessä olut aina maltaiden rouhinnasta herkulliseen lopputuotteeseen. Resepti toiveiden mukaan, maltaiden rouhinta, mäskäys, keitto, humalointi, hiivaus, käyminen, pullotus… Koko prosessi! Valmiin itse tekemänne tuotteen voitte vaikka korkata työporukalla tai polttarisankari voi tarjota häissään itse toteuttamansa oluen. Vieraat tulevat hämmästymään, sillä lopputulos on kuin suoraan ammattimaisesta käsityöläispanimosta!

Onko teidän oluenne rapsakasti humaloitu IPA, kesäisen raikas vehnäolut, synkän makea luostarityyppinen olut…? Panimomestari päättää!

Me autamme luonnollisesti prosessissa alusta loppuun. Meiltä laitteisto, raaka-aineet ja opastus. Tilamme Lapinlahden entisellä sairaalalla Helsingissä ovat käytettävissänne. Kurssi voidaan järjestää muissakin tiloissa. Mäskäys ja keitto vaativat tilan, jossa on juokseva vesi ja lattia, joka ei säikähdä roiskeita. Laitteistollamme syntyy jopa 50 litraa valmista käsityöläisolutta.

Panimomestari-paketin kesto on 4-8h (täsmennetään tilaajan kanssa), max. 10 osallistujaa. Isommista osallistujamääristä voidaan sopia erikseen.

Lisätietoja ja yksityiskohdista sopiminen: juha@brewniverse.fi tai +358 40 6300 800

Hinta: 1000 €

Osta!

Scroll to top