Miten olut oikeasti valmistuu? Mitä erilaisia oluttyyppejä on olemassa? Miten panimomestari saa samoista raaka-aineista niin erilaisia herkkuja?
Tällä kurssilla tutustumme raaka-aineisiin, valmistusprosessiin ja tietysti maistamme herkullisia oluita. Koulutuksen kesto on 2 tuntia. Koulutus voidaan järjestää yrityksen tiloissa, kotona, ravintolassa… Sopii hyvin myös esimerkiksi polttariporukan ohjelmaksi.
Maistelussa maistamme 4-6 olutta, 1-2 dl / olut (riippuen tilaisuuden luonteesta). Suosimme mahdollisuuksien mukaan suomalaisten pienpanimoiden herkullisia tuotteita silloin. Oluen maistelu esim. maateemoittain onnistuu myös. Anniskeluravintoloissa juomat tulee ostaa ravintolan kautta, mikä voi rajoittaa saatavuutta. Muualle hankimme tuotteet puolestanne erillisellä kuitilla. Sovimme käytännön asioista aina ennen tilaisuutta erikseen.
Koulutuksen hinta on kiinteä hinta max. 12 osallistujalle + oluet (Alkon/ marketin hinnoilla n.10+ € / hlö). Isommista osallistujamääristä voidaan sopia erikseen.
Lisätietoja ja yksityiskohdista sopiminen: juha@brewniverse.fi tai +358 40 6300 800
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.