Tilaisuudet

22.3.2020 - 10:00

Helsinki, Lapinlahden sairaala

Tämä kurssi on Suomen Olutseuran (SOS) jäsenille. Jos et ole vielä SOS:n jäsen, voit liittyä osoitteessa www.suomenolutseura.fi . Tilaisuuden osallistujien jäsenyys tulee olla voimassa kurssipäivänä. Voit siis ilmoittautua kurssille, vaikka et olisi ennen ollut jäsen.

Tällä kurssilla opit tekemään olutta. Kohderyhmänä ovat uteliaat maistelijat, ensikertalaiset tekijät ja kotipanijat, jotka haluavat varmuutta tekemiseen. Kaikki vaiheet tehdään niin, että pystyt tekemään saman myös kotona.

Aloitamme maltaiden rouhimisella, jatkamme mäskäyksellä, huuhtelemme vierteen ja keitämme sen. Keiton aikana lisäämme humalat. Kokonaiskesto on n. 6 tuntia.

Kurssi järjestetään Lapinlahden (entisellä) mielisairaalalla, hyvien julkisten yhteyksien päässä. Lähetämme tarkemmat ohjeet ja maksulinkin ilmoittautuneille. Käytännön syistä kurssien osallistujamäärä on rajoitettu kymmeneen (10). Näin varmistamme, että kaikki varmasti pääsevät osallistumaan.

Huom! Lakiteknisistä syistä emme valmista tällä kurssilla alkoholia, vaan opettelemme vierteen tekemistä. Vierteestä syntyy olutta, kun siihen lisää hiivan.  

Jos haluat, niin ota mukaan oma astia tai lunasta meiltä 15 eurolla mukaasi paketti, joka sisältää tarvittavat välineet. Käytännön asiat tähän liittyen voidaan katsoa kurssipäivänä.

Hinta: 40 € (normaalisti 60 €)

Lisäksi normaalista Brewniversen kurssista poiketen tilaisuudessa saattaa olla sponsorin tervehdys 😉

Jäikö joku mietityttämään? Saa kysyä: juha@brewniverse.fi / 040 50 90 770

Bookings no longer allowed on this date.
Scroll to top