Blogi

Wasted – Olutta ylijäämäleivästä

Tiesitkö, että suomalaisessa elintarvikeketjussa haaskataan syömäkelpoista ruokaa vuosittain jopa 460 miljoonaa kiloa. Leipä on suurin yksittäinen hävikkituote. Sitä jää tällä hetkellä hävikkiin niin paljon, etteivät edes ruoka-aputoimijat tai hevostallit pysty ottamaan kaikkea vastaan.

Suomen ensimmäisen hävikkiruokaravintolan viime vuonna Helsingin Lapinlahteen perustanut From Waste to Taste -hanke heitti haasteen Brewniverselle ja vuonna 2016 teimme muutaman koe-erän. Lue täältä lisää

Nyt lisäämme kierroksia! Käy tutustumassa joukkorahoituskampanjaan.

Muista palata tänne Brewniversen sivuille ja seuraa miten prototyypit kehittyvät juotavaksi olueksi.

Cheers!

 



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top