Blogi

Olutmatkailua – Blogeja ja tarinoita

Oluttarinoita pallon ympäri

Kartta lataantuu, odota...

Helpompi tutkia, kun spottaa seuraavat jutut: Kartan saa koko ruudun tilaan vasemman yläkulman nuoli-ikonista. Jos karttanäkymää on poikkeutettu alkutilasta, ilmestyy talo-kuvake jolla sen saa palautettua. Oikean yläreunan namikasta voi rajata juttuja aikajaksojen mukaan. 

Virikkeitä oluen ja matkailun yhdistelyyn

La Axarca pale aleVäki reissaa ympäriinsä ja entistäkin enemmän etsii viileitä juttuja oluen parista. Jossain päin buumaava craft beer on se juttu ja jossain toisaalla perinteisemmät oluet viehättävät uteliaita matkailijoita. Vielä muualla paikalliset olutperinteet lyövät ällikällä. Esimerkiksi Pohjois-Korean skene on kieltämättä mielenkiintoinen ja kummallistakin oudompi perinneolut löytyy Itä-Tiibetin peruja Katmandusta. Klikkaa ja tsekkaa kartalla.

Vinkkejä ja kokemuksia on hauska kokea, hakea ja jakaa. Omien matkojen suunnittelussa tai vielä paikan päällä ollessa muiden löydökset ja havainnot auttavat jännimpien juttujen äärelle. Niitä nimittäin voi todella helposti missata, jollei osaa etsiä just sitä tiettyä paikallista oluttyyliä, katsoa just oikean kadun kulmasta oikeaan suuntaan tai hakeutua just sille yhdelle pikkupaikkakunnalle, jolle turistit ei normisti osu.

Matkoja miettiessä ehkä hyödyllistä katsoa myös nämä:

Yläpuolen kartta ja linkit vinkkaa olutmatkajuttuja, -blogitekstejä ja muuta asiaan kuuluvaa. Tutki ihmeessä ja kerro omistakin löydöistäsi.

Lisää juttusi maailmankartalle

Vinkkaa omat tai muita netin matkastooreja alle kommenttikenttään tai lomakkeella. Nekin saadaan mukaan kartalle kaikkien iloksi, kun muistat kertoa:

  1. Mihin paikkaan kirjoitus parhaiten liittyy
  2. Web-linkki josta juttu löytyy
  3. Päivämäärä
  4. Blogin nimi tai kirjoittaja muutoin kerrottuna


Yksi kommentti

  1. Demetria sanoo:

    Great post.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top