#4 – Golden Ale Maris Otter -maltaalla

Golden Ale - Maris Otter

Tämä on jatkoa mallastestille, joka alkoi oluessa numero 2.

Onko minulla kotona tarpeeksi tilaa olutharrastukselle?

Moni oluen tekemisestä kiinnostunut pohtii millaisen tilan oluen valmistaminen tarvitsee. Oma suositukseni tilalle on kylpyhuone. Ja sellainen löytyy jokaisesta kodista.

Oheiset pari kuvaa todistavat, että pienessäkin kylpyhuoneessa voi laittaa jopa sarjatuotannon pystyyn!

Kylpyhuoneessa on kaikki olennaiset elementit: Sinne tulee sähköä ja vedet tulevat ja menevät. Valmistuksen aikana tulee helposti tahmeita vierreroiskeita ja keiton aikana vesihöyryä. Kylpyhuone kestää kaiken tämän ja lopuksi on helppo putsata lattia suihkuttamalla.

Keiton aikana pata levittää suloisen makeaa tuoksua. Jos kaikki eivät ole tuoksusta yhtä innostuneita kuin sinä ja minä, voi kylpyhuoneen oven sulkea helposti.

Tekniset tiedot

Mäskäys:
12 ltr Vettä
3,00 kg Maris Otter-mallas
60 min, 66 C
6 ltr huuhteluvettä

Keitto:
Kokonaiskeitto 70 min
Humalat XXXXX

Hiiva: US-05

OG: 1.070
FG: olut käy vielä
ABV: olut käy vielä


Scroll to top