Kaikki blogikirjoitukset

  1. Koronakevät ja baijerinvehnän metsästys 
  2. Olut ja työmaaradio -paritus Olvi APAlla
  3. Virtuaalista kippistelyä: Omnipollo Aon Pecan Mudcake
  4. BrewDog OverWorks Overlord No. 2 Brettanarchist (12%) 
  5. Lickinghole Creek Coconut Quadrupel Ale (11,2%) 
  6. Olutklubbailua: Vuorossa To Øl ja tammikuun tarjonta 
  7. Upgreidaus Mikkeller Beer Mailista Beer Clubiin – Kokeilussa joulukuun boksi 
  8. Uskotko joulubulkkiin? Mahou x Founders bulkkicraft 
  9. Mitä on craft beer? Pitääkö sen perustua pienten ja isojen panimoiden vastakkainasetteluun? 
  10. Tynnyrikypsytystrendi ja viiden oluen megablendi: Mestariteos Firestone Walker XXII 
  11. Sarjassa kovien odotusten oluet: Fierce Beer B.A. Maple V.B.M. (12,5%) 
  12. Mikkeller Beer Mail – Testissä syyskuun lähetys
  13. Oluthinta.fi: Uusi palvelu oluen hintojen seurantaan ja raportointiin 
  14. Amazing weekend starter: French cider and food pairing on porch 
  15. Brew Toon Smokin’ Barrel (6,1%)
  16. Kylässä Brewdogilla, osa 4/4: Beatnik Brew Collective ja ajatuksia matkan annista
  17. Kylässä Brewdogilla, osa 3/4: Referral 40 Day panimolla
  18. Kylässä Brewdogilla, osa 2/4: Yllätysmatka Inverurieen ja Peterheadiin
  19. Kylässä Brewdogilla, osa 1/4: Stämpwänkkäyksen alkeet
  20. Kuuden vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 4
  21. Brewdog Dog H – ei kevyttä kamaa tämäkään
  22. Oluen pH ja hapanoluet – Juotko useinkin väkeviä happoliuoksia?
  23. Sakiškių Alus Imperial Kvass (5,1%)
  24. Kuha on kolmevuotiasta Abstraktia, osa AB:20
  25. Ensieriä Brewdogin souritehtaalta: Overlord No 1. Orange Emperor
  26. Yllättävät olutmatkat – Olutbloggareiden yhteissessio #9 
  27. Chiliräjähde oluen muodossa: Dog F 
  28. Bamboo beer – Say what!? 
  29. Fanzine-klubin näytesetti Brewdogilta 
  30. Kippis ja jättikulaus – Big Gulp (5,8%) 
  31. Sensuroitu maistiainen Ranskasta: Censurée Pale Ale (5%) 
  32. Kieltolain pirtukulttuurista ankaran verotuksen olutkulttuuriin 
  33. Olut & työmaaradio -paritus: La Doucillon A.P.A. laiturivalun jälkeen 
  34. Olut & työmaaradio -paritus: Saku Antvärk American Ale (5,0%) 
  35. Olut & työmaaradio -paritus: Pari hefeä 
  36. Viron ympäri autoillen (2/2) 
  37. Viron ympäri autoillen (1/2) – Sivuagendalla panimoiden kartoitus 
  38. Historiallisia olutkohteita Stadin huudeilla – huuvat Pitäjänmäellä 
  39. Omena kättelee mallasta – Sour Apple Weizen (6,2%) 
  40. Lemin särää ja Särä Ale juhannusdinnerillä 
  41. Yli-ikäiset oluet tölkistä: Saku Tume ja Olvi IPA 
  42. Mustaa syvää ja niin hyvää – Brewdog Tokyo* (16,5%) 
  43. Stone’s Ginger Beer – E-koodeilla vauhtia pirteisiin kesäjuomiin 
  44. Ei Kriek Lambic vaan Kriek Ale (4,5%) 
  45. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa VI: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki vol. 2 
  46. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa V: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki 
  47. Tee-se-itse: Säilytyslaatikko jäähdytinhanalle 
  48. Hengitä syvään ja keskity hyvään! AB:23 
  49. Sahticocktail – Perinteitä voi arvostaa vain niihin juuttumatta ja niille kunniaa tehden 
  50. White Wine Sour – Olutta vai viiniä? 
  51. Kun pommacmaisuus heittäytyy suuhun – Automatic Hippie Barrel-Aged Saison (10,5%) 
  52. Olutbloggaajien sessio #6: Bändit ja brändit 
  53. Olut ja kala -paritus: Äärevät AB:24 ja NEIPA kuhan kavereina 
  54. Kuha on Brewdog Abstraktia – AB:24 & AB:25 
  55. Mikä ihmeen malt liquor? Dick kicking sellainen Foundersin kasvupanimolta 
  56. Vieraskynä: Viikko Portlandin Craft Beer taivaassa 
  57. Pikamatkalla Norjan Bodøssä – Reissutarinat fantasioineen oluen ympäriltä 
  58. Banzai schemed beer can: To Øl YOLOmælk (14%) 
  59. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa IV: Hapanolutta tölkistä 
  60. Syvällisempää panemista: Oluen pH tutkan alla 
  61. Huoneenlämmössä varastoitu stout vuosien takaa (7,1%) 
  62. Olutmatkailua – Blogeja ja tarinoita 
  63. Vallan trappistia Itävallasta: Stift Engelszell Gregorius (10,5%) 
  64. Bändibrändätyt oluet #23: Petri Nygårdin Kaljaa! 
  65. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa II: Siltasen baarikorttelin tarina Kallion bailaajille 
  66. Suomi-Tanska 4-1 ja Hop Shot 20% 
  67. Mitä Jeesus joi tänä jouluna? 
  68. Kotikalja joulupöytään: helppoa ja nopeasti valmista 20
  69. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa III: Punk IPA tölkistä ja pullosta 
  70. Onnea Suomelle sinivalkoisen etiketin siivittämänä: Jälkiruokana Homicidal Puppet Helpdesk (11,5%) ja raakasuklaata 
  71. Perjantaipullo: Mikkeller Beer Geek Cocoa Shake (12,1%) 
  72. Moussea ja Vattua – Two Fierce Beers 
  73. Gandalf’s choice: Nine To Five Wizard (7,5%) 
  74. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa II: Tieteellisempi näkökulma 
  75. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa I: Kokeilua ja huomioita 
  76. Happy Halloween! Tuatara XV 15th Anniversary Russian Imperial Stout 
  77. VASPin vahva Savukataja (9%) 
  78. Founders Doom Imperial IPA (12,4%) 
  79. Augusta ja Georg Theodor juhlistavat 400-vuotiasta Uuttakaupunkia 
  80. Menovinkki Kööpenhaminaan: Kihoskh 
  81. Tarkkaile, pyöräytä lasia, nuuhkaise, maista! Olutarviointien blogautusperiaatteita 
  82. Lätkäbissee – Juti Pale Ale 
  83. Kallio Artesan Breweryn ja Restaurant Havenin olutillallinen – Avartavaa settiä 
  84. American Brown Ale petunian pauloissa 
  85. Kalja ja sen tehtailun alkuajat Suomessa 
  86. Koripallokuumetta ja koriskaljaa – KTP lager 
  87. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa I: Panimoista kuvin ja kartoin 
  88. Teemaparitus: Maalaine belgi -olut & Maalaisperunalastu 
  89. Ranskan oluthistoriaa, Bière de Garde ja maistiaisia Provencesta 
  90. Kesäkoekeittiöstä: Berliner Weisse 12 eri tavalla ja lounaaksi käärmemakkara vihreän oluen kanssa 
  91. Thornbridge Mango Halcyon 
  92. Hito hyvä pienpanimojuhla, Lappeenranta 
  93. Minä lähdin Pohjois-Karjalaan, en juonut kaljaa auringon nousuun – mutta yhden kuitenkin 
  94. Neljän vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 3
  95. Unohdettu mummeolut: Kananmuna oluen säilöntäaineena ja lääkkeenäkin käytetyn oluen tie keskiajalta omaan lasiin
  96. Jesjesjes, vattuinen lomanaloitusolut auringonlaskussa
  97. Legoland – Matkustussuosituksia lapsiperheellisille oluen ystäville
  98. Sarjassa kovien odotusten oluet: Vulcano Classic 
  99. Psykoanalyysejä oluella: Pitsitesti, tavallinen vaahtotesti, 3D-vaahtokukkatesti ja turmeltuneen olutpullon testi
  100. Kolmen suora latituudilta 63 °N – Austmann Bryggeri
  101. Bongataan panimoravintoloita – Oslon kesää enteilevät iltarastit
  102. Vihdoinkin kymppikerhoon! Aircraft craft beer myynnissä SASin lennoilla
  103. Sarjassa kovien odotusten oluet: Founders KBS 
  104. Longish play: Born to die 13.5.2017, 16 muuta olutta ja pipo Brewdogin nettikaupasta sekä off-topic tarinaa pakettitoimituksista
  105. Merellisiä spessupanoja: Försti Ale ja Norrby Dunkel
  106. Sporttista bissee – Maku Kolkki
  107. Arvoksi tuli just 1 miljardi – Brewdogin häikäisevä tarina se vaan jatkuu
  108. Oluttyylit marketeissa – Valinnanvapauden utopia ja sääntelyn rajoitukset käytännössä 
  109. Suomeen leipäoluen ennätys?
  110. Amazing Haze – Kannattaa haistaa 25.3.2017
  111. Wasted – Olutta ylijäämäleivästä
  112. Kallista tuoppia: Kannattiko maksaa olutpullosta 20€?
  113. Bändibrändätyt oluet #13…#22 ja muuta 
  114. Belgialainen American Pale Ale: De Koninck APA 
  115. Olut- ja panimomuseot maailmankartalla 
  116. Rekolan uutuuksia ja Brewniversen verrokki 11.2.2017
  117. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow (with Norwegian bonus), osa 3/3 4.2.2017
  118. Bändibrändätyt oluet #12: Mallaskuun Rokkarin luu 3.2.2017
  119. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 2/3 30.1.2017
  120. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 1/3 27.1.2017
  121. Banaanipirtelöolutta, anyone? Tulevaisuuden näkymiä tutkimuksen piiristä 6.1.2017
  122. Orval, juustoa ja trappistipanimoita 31.12.2016
  123. Autoilevan pukin aatto-oluet: Easy Rider Bulldog (0,4%) ja Högni APA (0,0%) 24.12.2016
  124. 60 maltaista tilaisuutta vuonna 2016 20.12.2016
  125. Moniolutkulttuurisuus vetoaa: Case Portugali, sekä häivähdys olutdata-analyysiä 6.12.2016
  126. Malagaa bottleshoppaillen 27.11.2016
  127. Craft beer -festarikalenteri kartalla Suomessa ja valikoiden ympäri Eurooppaa 15.11.2016
  128. Bändibrändätty olut #11 – Verjnuarmu Sawuportteri – sekä kotistout vertailussa 12.11.2016
  129. Panimoravintolat kartalla 2.11.2016
  130. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 3/3 20.10.2016
  131. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 2/3 16.10.2016
  132. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 1/3 13.10.2016
  133. Visiointia tiedostavan olutkuluttajan parempaan palvelemiseen 3.10.2016
  134. Olvin IPA-päivityksiä pimenevään syksyyn ja joulun odotukseen 2.10.2016
  135. Pikaraportti Alkon uudistetusta lippulaivamyymälästä: Olutaurinko nousee 24.9.2016
  136. Brewdog prototype beer: Lizard Bride 10.9.2016
  137. Bändibrändätyt oluet #10: Queen Bohemian Lager – Tšekkipilsiä brittiläisessä valeasussa 3.9.2016
  138. Humalan korvaaminen toisella lajikkeella olutreseptissä – Työkalu kotipanijalle 19.8.2016
  139. Maistelussa kotioluita: Työkaverin kahvistout (7,5%) 13.8.2016
  140. Craft beer –festivaalikalenteri Suomeen, lähialueille ja city-hoppingiin Helsingistä käsin 7.8.2016
  141. Reilu kolmen vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 2 27.7.2016
  142. Sagra-panimon olut Espanjasta: Cervesa Frambuesa Artesanal Ácida 23.7.2016
  143. Sahticocktails – Salute to the great history of Sahti 11.7.2016
  144. Sahtijahti päätökseen: Maalaissahtia Etelä-Karjalasta 4.7.2016
  145. Analyysi oluenjuojista keväällä 2016 1.7.2016
  146. Olutta kierrätysleivästä 20.6.2016
  147. Tee-se-itse: CO2-pullotelineen valmistus 14.6.2016
  148. Pienpanimo-oluiden tarjontaa Tallinnan matkaajalle 3.6.2016
  149. Sarjassa erilaisempia oluita: Wasabi Saison 20.5.2016
  150. Laskureita kotipanijoille 6.5.2016
  151. Kiinasta kajahtaa: Tsingtao Stout 24.4.2016
  152. Bändibrändätyt oluet #9: Impaled Nazarene 9.4.2016
  153. Tallinn Craft Beer Weekend 2016 – Kaikki ainekset kulttifestareiksi 2.4.2016
  154. Paluu Nepaliin, osa 3/3: Kathmandun olutvalikoimaa tongban ohella 26.3.2016
  155. Paluu Nepaliin, osa 2/3: Matkakuvia ja kertomuksia 25.3.2016
  156. Paluu Nepaliin, osa 1/3: Tongba-oluen maisto, onko mikään muuttunut? 24.3.2016
  157. Koffin American Pale Ale 3.3.2016
  158. Kuusenkerkkäoluiden maistelutaistelu: Pyynikin käsityöläispanimo vs. Brewniverse homebrew 27.2.2016
  159. Tuntuuko maukkaiden oluiden hinnat karkaavan? Laskelmia kotipanimoinvestointien kuolettamiseksi 13.2.2016
  160. Nøgne Ø:n Vic Secret IPA ja Brewniversen Supermassive Star DIPA – IPAton tammikuu olisikin ollut hassu idea 31.1.2016
  161. Homesieni oluen raaka-aineena – Maistamme Dogfish Headin Noble Rotia 23.1.2016
  162. Moniolutkulttuurisuus rikastuttaa – Case Albania & Kosovon tasavalta 6.1.2016
  163. Jouluaaton olut: N’Ice Chouffe  24.12.2015
  164. Tutkivaa olutblogismia: Kannattaako vakiintuneen olutbrändin ottaa maineriskiä keinotekoisten lisäaineiden kanssa? 19.12.2015
  165. Brewniversen kotioluita: Spacetime Distortion Barley Wine (15%) 12.12.2015
  166. Bändibrändätyt oluet #8: Amorphis, sekä kooste aiemmista vastaavista #1-7 7.12.2015
  167. Tasting Holy Moose & Happamat oluetko uusi ipa? 26.11.2015
  168. Alkoholin ja kuolemanriskin välinen yhteys – Vaiettu tutkimustulos 16.11.2015
  169. Makuaistin neutralointi alkoholijuomien maistelussa 2.11.2015
  170. Moniolutkulttuurisuus koukuttaa – case Luxemburg 24.10.2015
  171. Viking XPRS:n olutvalikoimayllätys 30.9.2015
  172. Kuinkas savuoluet toimii palvatun sian kanssa? 27.9.2015
  173. Makumuutoksia oluen ikääntyessä 29.8.2015
  174. Moniolutkulttuurisuus houkuttaa – case Tansania 19.8.2015
  175. Kotioluen ikäännyttämistesti 30.7.2015
  176. Näin valmistuu keginjäähdytin hanalla aka kegeraattori 14.7.2015
  177. Olut menneisyydestä 2000-luvun Suomeen 13.6.2015
  178. The ultimate cabin beer – Backwoods Bastard 5.6.2015
  179. Project Fear 23.5.2015
  180. Põhjala Topeltnelson 3.5.2015
  181. Karhu Huurre 18.4.2015
  182. Mökkipano kaasupolttimen kanssa – Eli miltä tuntui eka kerta tokan kerran 11.4.2015
  183. Eri oluttyylien saatavuudesta Suomen kaupoissa 1.4.2015
  184. Olvin IPA uutuus 28.3.2015
  185. Oluen energiasisältö 11.3.2015
  186. Brewniversen matkustussuosituksia: Frigilianan käsityöläiskaupunki Espanjassa 14.2.2015
  187. Ristiriitojen makuodotukset 16.1.2015
  188. Hunajaolutta, historiaa ja etymologiaa 28.9.2014
  189. Nepalilainen tongba-olut 17.9.2014
  190. Kesäinen vehnäoluttesti 13.7.2014
  191. Sinebrychoffin panimovierailu 8.5.2014
  192. Kotiolutta maatiaishumalalla 7.4.2014
  193. Tumma sahtiolut 5.2.2014
  194. Santa’s Little Helper 2009 24.12.2013
  195. Brewniversen pikkujoulut ja kotioluttasting 22.11.2013

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top