Kaikki blogikirjoitukset

  1. Yllättävät olutmatkat – Olutbloggareiden yhteissessio #9 
  2. Chiliräjähde oluen muodossa: Dog F 
  3. Bamboo beer – Say what!? 
  4. Fanzine-klubin näytesetti Brewdogilta 
  5. Kippis ja jättikulaus – Big Gulp (5,8%) 
  6. Sensuroitu maistiainen Ranskasta: Censurée Pale Ale (5%) 
  7. Kieltolain pirtukulttuurista ankaran verotuksen olutkulttuuriin 
  8. Olut & työmaaradio -paritus: La Doucillon A.P.A. laiturivalun jälkeen 
  9. Olut & työmaaradio -paritus: Saku Antvärk American Ale (5,0%) 
  10. Olut & työmaaradio -paritus: Pari hefeä 
  11. Viron ympäri autoillen (2/2) 
  12. Viron ympäri autoillen (1/2) – Sivuagendalla panimoiden kartoitus 
  13. Historiallisia olutkohteita Stadin huudeilla – huuvat Pitäjänmäellä 
  14. Omena kättelee mallasta – Sour Apple Weizen (6,2%) 
  15. Lemin särää ja Särä Ale juhannusdinnerillä 
  16. Yli-ikäiset oluet tölkistä: Saku Tume ja Olvi IPA 
  17. Mustaa syvää ja niin hyvää – Brewdog Tokyo* (16,5%) 
  18. Stone’s Ginger Beer – E-koodeilla vauhtia pirteisiin kesäjuomiin 
  19. Ei Kriek Lambic vaan Kriek Ale (4,5%) 
  20. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa VI: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki vol. 2 
  21. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa V: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki 
  22. Tee-se-itse: Säilytyslaatikko jäähdytinhanalle 
  23. Hengitä syvään ja keskity hyvään! AB:23 
  24. Sahticocktail – Perinteitä voi arvostaa vain niihin juuttumatta ja niille kunniaa tehden 
  25. White Wine Sour – Olutta vai viiniä? 
  26. Kun pommacmaisuus heittäytyy suuhun – Automatic Hippie Barrel-Aged Saison (10,5%) 
  27. Olutbloggaajien sessio #6: Bändit ja brändit 
  28. Olut ja kala -paritus: Äärevät AB:24 ja NEIPA kuhan kavereina 
  29. Kuha on Brewdog Abstraktia – AB:24 & AB:25 
  30. Mikä ihmeen malt liquor? Dick kicking sellainen Foundersin kasvupanimolta 
  31. Vieraskynä: Viikko Portlandin Craft Beer taivaassa 
  32. Pikamatkalla Norjan Bodøssä – Reissutarinat fantasioineen oluen ympäriltä 
  33. Banzai schemed beer can: To Øl YOLOmælk (14%) 
  34. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa IV: Hapanolutta tölkistä 
  35. Syvällisempää panemista: Oluen pH tutkan alla 
  36. Huoneenlämmössä varastoitu stout vuosien takaa (7,1%) 
  37. Olutmatkailua – Blogeja ja tarinoita 
  38. Vallan trappistia Itävallasta: Stift Engelszell Gregorius (10,5%) 
  39. Bändibrändätyt oluet #23: Petri Nygårdin Kaljaa! 
  40. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa II: Siltasen baarikorttelin tarina Kallion bailaajille 
  41. Suomi-Tanska 4-1 ja Hop Shot 20% 
  42. Mitä Jeesus joi tänä jouluna? 
  43. Kotikalja joulupöytään: helppoa ja nopeasti valmista 20
  44. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa III: Punk IPA tölkistä ja pullosta 
  45. Onnea Suomelle sinivalkoisen etiketin siivittämänä: Jälkiruokana Homicidal Puppet Helpdesk (11,5%) ja raakasuklaata 
  46. Perjantaipullo: Mikkeller Beer Geek Cocoa Shake (12,1%) 
  47. Moussea ja Vattua – Two Fierce Beers 
  48. Gandalf’s choice: Nine To Five Wizard (7,5%) 
  49. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa II: Tieteellisempi näkökulma 
  50. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa I: Kokeilua ja huomioita 
  51. Happy Halloween! Tuatara XV 15th Anniversary Russian Imperial Stout 
  52. VASPin vahva Savukataja (9%) 
  53. Founders Doom Imperial IPA (12,4%) 
  54. Augusta ja Georg Theodor juhlistavat 400-vuotiasta Uuttakaupunkia 
  55. Menovinkki Kööpenhaminaan: Kihoskh 
  56. Tarkkaile, pyöräytä lasia, nuuhkaise, maista! Olutarviointien blogautusperiaatteita 
  57. Lätkäbissee – Juti Pale Ale 
  58. Kallio Artesan Breweryn ja Restaurant Havenin olutillallinen – Avartavaa settiä 
  59. American Brown Ale petunian pauloissa 
  60. Kalja ja sen tehtailun alkuajat Suomessa 
  61. Koripallokuumetta ja koriskaljaa – KTP lager 
  62. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa I: Panimoista kuvin ja kartoin 
  63. Teemaparitus: Maalaine belgi -olut & Maalaisperunalastu 
  64. Ranskan oluthistoriaa, Bière de Garde ja maistiaisia Provencesta 
  65. Kesäkoekeittiöstä: Berliner Weisse 12 eri tavalla ja lounaaksi käärmemakkara vihreän oluen kanssa 
  66. Thornbridge Mango Halcyon 
  67. Hito hyvä pienpanimojuhla, Lappeenranta 
  68. Minä lähdin Pohjois-Karjalaan, en juonut kaljaa auringon nousuun – mutta yhden kuitenkin 
  69. Neljän vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 3
  70. Unohdettu mummeolut: Kananmuna oluen säilöntäaineena ja lääkkeenäkin käytetyn oluen tie keskiajalta omaan lasiin
  71. Jesjesjes, vattuinen lomanaloitusolut auringonlaskussa
  72. Legoland – Matkustussuosituksia lapsiperheellisille oluen ystäville
  73. Sarjassa kovien odotusten oluet: Vulcano Classic 
  74. Psykoanalyysejä oluella: Pitsitesti, tavallinen vaahtotesti, 3D-vaahtokukkatesti ja turmeltuneen olutpullon testi
  75. Kolmen suora latituudilta 63 °N – Austmann Bryggeri
  76. Bongataan panimoravintoloita – Oslon kesää enteilevät iltarastit
  77. Vihdoinkin kymppikerhoon! Aircraft craft beer myynnissä SASin lennoilla
  78. Sarjassa kovien odotusten oluet: Founders KBS 
  79. Longish play: Born to die 13.5.2017, 16 muuta olutta ja pipo Brewdogin nettikaupasta sekä off-topic tarinaa pakettitoimituksista
  80. Merellisiä spessupanoja: Försti Ale ja Norrby Dunkel
  81. Sporttista bissee – Maku Kolkki
  82. Arvoksi tuli just 1 miljardi – Brewdogin häikäisevä tarina se vaan jatkuu
  83. Oluttyylit marketeissa – Valinnanvapauden utopia ja sääntelyn rajoitukset käytännössä 
  84. Suomeen leipäoluen ennätys?
  85. Amazing Haze – Kannattaa haistaa 25.3.2017
  86. Wasted – Olutta ylijäämäleivästä
  87. Kallista tuoppia: Kannattiko maksaa olutpullosta 20€?
  88. Bändibrändätyt oluet #13…#22 ja muuta 
  89. Belgialainen American Pale Ale: De Koninck APA 
  90. Olut- ja panimomuseot maailmankartalla 
  91. Rekolan uutuuksia ja Brewniversen verrokki 11.2.2017
  92. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow (with Norwegian bonus), osa 3/3 4.2.2017
  93. Bändibrändätyt oluet #12: Mallaskuun Rokkarin luu 3.2.2017
  94. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 2/3 30.1.2017
  95. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 1/3 27.1.2017
  96. Banaanipirtelöolutta, anyone? Tulevaisuuden näkymiä tutkimuksen piiristä 6.1.2017
  97. Orval, juustoa ja trappistipanimoita 31.12.2016
  98. Autoilevan pukin aatto-oluet: Easy Rider Bulldog (0,4%) ja Högni APA (0,0%) 24.12.2016
  99. 60 maltaista tilaisuutta vuonna 2016 20.12.2016
  100. Moniolutkulttuurisuus vetoaa: Case Portugali, sekä häivähdys olutdata-analyysiä 6.12.2016
  101. Malagaa bottleshoppaillen 27.11.2016
  102. Craft beer -festarikalenteri kartalla Suomessa ja valikoiden ympäri Eurooppaa 15.11.2016
  103. Bändibrändätty olut #11 – Verjnuarmu Sawuportteri – sekä kotistout vertailussa 12.11.2016
  104. Panimoravintolat kartalla 2.11.2016
  105. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 3/3 20.10.2016
  106. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 2/3 16.10.2016
  107. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 1/3 13.10.2016
  108. Visiointia tiedostavan olutkuluttajan parempaan palvelemiseen 3.10.2016
  109. Olvin IPA-päivityksiä pimenevään syksyyn ja joulun odotukseen 2.10.2016
  110. Pikaraportti Alkon uudistetusta lippulaivamyymälästä: Olutaurinko nousee 24.9.2016
  111. Brewdog prototype beer: Lizard Bride 10.9.2016
  112. Bändibrändätyt oluet #10: Queen Bohemian Lager – Tšekkipilsiä brittiläisessä valeasussa 3.9.2016
  113. Humalan korvaaminen toisella lajikkeella olutreseptissä – Työkalu kotipanijalle 19.8.2016
  114. Maistelussa kotioluita: Työkaverin kahvistout (7,5%) 13.8.2016
  115. Craft beer –festivaalikalenteri Suomeen, lähialueille ja city-hoppingiin Helsingistä käsin 7.8.2016
  116. Reilu kolmen vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 2 27.7.2016
  117. Sagra-panimon olut Espanjasta: Cervesa Frambuesa Artesanal Ácida 23.7.2016
  118. Sahticocktails – Salute to the great history of Sahti 11.7.2016
  119. Sahtijahti päätökseen: Maalaissahtia Etelä-Karjalasta 4.7.2016
  120. Analyysi oluenjuojista keväällä 2016 1.7.2016
  121. Olutta kierrätysleivästä 20.6.2016
  122. Tee-se-itse: CO2-pullotelineen valmistus 14.6.2016
  123. Pienpanimo-oluiden tarjontaa Tallinnan matkaajalle 3.6.2016
  124. Sarjassa erilaisempia oluita: Wasabi Saison 20.5.2016
  125. Laskureita kotipanijoille 6.5.2016
  126. Kiinasta kajahtaa: Tsingtao Stout 24.4.2016
  127. Bändibrändätyt oluet #9: Impaled Nazarene 9.4.2016
  128. Tallinn Craft Beer Weekend 2016 – Kaikki ainekset kulttifestareiksi 2.4.2016
  129. Paluu Nepaliin, osa 3/3: Kathmandun olutvalikoimaa tongban ohella 26.3.2016
  130. Paluu Nepaliin, osa 2/3: Matkakuvia ja kertomuksia 25.3.2016
  131. Paluu Nepaliin, osa 1/3: Tongba-oluen maisto, onko mikään muuttunut? 24.3.2016
  132. Koffin American Pale Ale 3.3.2016
  133. Kuusenkerkkäoluiden maistelutaistelu: Pyynikin käsityöläispanimo vs. Brewniverse homebrew 27.2.2016
  134. Tuntuuko maukkaiden oluiden hinnat karkaavan? Laskelmia kotipanimoinvestointien kuolettamiseksi 13.2.2016
  135. Nøgne Ø:n Vic Secret IPA ja Brewniversen Supermassive Star DIPA – IPAton tammikuu olisikin ollut hassu idea 31.1.2016
  136. Homesieni oluen raaka-aineena – Maistamme Dogfish Headin Noble Rotia 23.1.2016
  137. Moniolutkulttuurisuus rikastuttaa – Case Albania & Kosovon tasavalta 6.1.2016
  138. Jouluaaton olut: N’Ice Chouffe  24.12.2015
  139. Tutkivaa olutblogismia: Kannattaako vakiintuneen olutbrändin ottaa maineriskiä keinotekoisten lisäaineiden kanssa? 19.12.2015
  140. Brewniversen kotioluita: Spacetime Distortion Barley Wine (15%) 12.12.2015
  141. Bändibrändätyt oluet #8: Amorphis, sekä kooste aiemmista vastaavista #1-7 7.12.2015
  142. Tasting Holy Moose & Happamat oluetko uusi ipa? 26.11.2015
  143. Alkoholin ja kuolemanriskin välinen yhteys – Vaiettu tutkimustulos 16.11.2015
  144. Makuaistin neutralointi alkoholijuomien maistelussa 2.11.2015
  145. Moniolutkulttuurisuus koukuttaa – case Luxemburg 24.10.2015
  146. Viking XPRS:n olutvalikoimayllätys 30.9.2015
  147. Kuinkas savuoluet toimii palvatun sian kanssa? 27.9.2015
  148. Makumuutoksia oluen ikääntyessä 29.8.2015
  149. Moniolutkulttuurisuus houkuttaa – case Tansania 19.8.2015
  150. Kotioluen ikäännyttämistesti 30.7.2015
  151. Näin valmistuu keginjäähdytin hanalla aka kegeraattori 14.7.2015
  152. Olut menneisyydestä 2000-luvun Suomeen 13.6.2015
  153. The ultimate cabin beer – Backwoods Bastard 5.6.2015
  154. Project Fear 23.5.2015
  155. Põhjala Topeltnelson 3.5.2015
  156. Karhu Huurre 18.4.2015
  157. Mökkipano kaasupolttimen kanssa – Eli miltä tuntui eka kerta tokan kerran 11.4.2015
  158. Eri oluttyylien saatavuudesta Suomen kaupoissa 1.4.2015
  159. Olvin IPA uutuus 28.3.2015
  160. Oluen energiasisältö 11.3.2015
  161. Brewniversen matkustussuosituksia: Frigilianan käsityöläiskaupunki Espanjassa 14.2.2015
  162. Ristiriitojen makuodotukset 16.1.2015
  163. Hunajaolutta, historiaa ja etymologiaa 28.9.2014
  164. Nepalilainen tongba-olut 17.9.2014
  165. Kesäinen vehnäoluttesti 13.7.2014
  166. Sinebrychoffin panimovierailu 8.5.2014
  167. Kotiolutta maatiaishumalalla 7.4.2014
  168. Tumma sahtiolut 5.2.2014
  169. Santa’s Little Helper 2009 24.12.2013
  170. Brewniversen pikkujoulut ja kotioluttasting 22.11.2013

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top