Kaikki blogikirjoitukset

  1. Skuuttiramppi valmistuu – Olut ja työmaaradio -paritus, osa 2/2 
  2. Skuuttirampin rakennus alkaa – Olut ja työmaaradio -paritus, osa 1/2 
  3. Halvat marketti-IPAt – Löytyykö niistä kesäsuosikkia? 
  4. Lomanaloitusolut: Firestone-Walker Feral Vinifera Wild Ale ja titrattava happamuus oluessa 
  5. Koronakevät ja baijerinvehnän metsästys 
  6. Olut ja työmaaradio -paritus Olvi APAlla
  7. Virtuaalista kippistelyä: Omnipollo Aon Pecan Mudcake
  8. BrewDog OverWorks Overlord No. 2 Brettanarchist (12%) 
  9. Lickinghole Creek Coconut Quadrupel Ale (11,2%) 
  10. Olutklubbailua: Vuorossa To Øl ja tammikuun tarjonta 
  11. Upgreidaus Mikkeller Beer Mailista Beer Clubiin – Kokeilussa joulukuun boksi 
  12. Uskotko joulubulkkiin? Mahou x Founders bulkkicraft 
  13. Mitä on craft beer? Pitääkö sen perustua pienten ja isojen panimoiden vastakkainasetteluun? 
  14. Tynnyrikypsytystrendi ja viiden oluen megablendi: Mestariteos Firestone Walker XXII 
  15. Sarjassa kovien odotusten oluet: Fierce Beer B.A. Maple V.B.M. (12,5%) 
  16. Mikkeller Beer Mail – Testissä syyskuun lähetys
  17. Oluthinta.fi: Uusi palvelu oluen hintojen seurantaan ja raportointiin 
  18. Amazing weekend starter: French cider and food pairing on porch 
  19. Brew Toon Smokin’ Barrel (6,1%)
  20. Kylässä Brewdogilla, osa 4/4: Beatnik Brew Collective ja ajatuksia matkan annista
  21. Kylässä Brewdogilla, osa 3/4: Referral 40 Day panimolla
  22. Kylässä Brewdogilla, osa 2/4: Yllätysmatka Inverurieen ja Peterheadiin
  23. Kylässä Brewdogilla, osa 1/4: Stämpwänkkäyksen alkeet
  24. Kuuden vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 4
  25. Brewdog Dog H – ei kevyttä kamaa tämäkään
  26. Oluen pH ja hapanoluet – Juotko useinkin väkeviä happoliuoksia?
  27. Sakiškių Alus Imperial Kvass (5,1%)
  28. Kuha on kolmevuotiasta Abstraktia, osa AB:20
  29. Ensieriä Brewdogin souritehtaalta: Overlord No 1. Orange Emperor
  30. Yllättävät olutmatkat – Olutbloggareiden yhteissessio #9 
  31. Chiliräjähde oluen muodossa: Dog F 
  32. Bamboo beer – Say what!? 
  33. Fanzine-klubin näytesetti Brewdogilta 
  34. Kippis ja jättikulaus – Big Gulp (5,8%) 
  35. Sensuroitu maistiainen Ranskasta: Censurée Pale Ale (5%) 
  36. Kieltolain pirtukulttuurista ankaran verotuksen olutkulttuuriin 
  37. Olut & työmaaradio -paritus: La Doucillon A.P.A. laiturivalun jälkeen 
  38. Olut & työmaaradio -paritus: Saku Antvärk American Ale (5,0%) 
  39. Olut & työmaaradio -paritus: Pari hefeä 
  40. Viron ympäri autoillen (2/2) 
  41. Viron ympäri autoillen (1/2) – Sivuagendalla panimoiden kartoitus 
  42. Historiallisia olutkohteita Stadin huudeilla – huuvat Pitäjänmäellä 
  43. Omena kättelee mallasta – Sour Apple Weizen (6,2%) 
  44. Lemin särää ja Särä Ale juhannusdinnerillä 
  45. Yli-ikäiset oluet tölkistä: Saku Tume ja Olvi IPA 
  46. Mustaa syvää ja niin hyvää – Brewdog Tokyo* (16,5%) 
  47. Stone’s Ginger Beer – E-koodeilla vauhtia pirteisiin kesäjuomiin 
  48. Ei Kriek Lambic vaan Kriek Ale (4,5%) 
  49. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa VI: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki vol. 2 
  50. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa V: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki 
  51. Tee-se-itse: Säilytyslaatikko jäähdytinhanalle 
  52. Hengitä syvään ja keskity hyvään! AB:23 
  53. Sahticocktail – Perinteitä voi arvostaa vain niihin juuttumatta ja niille kunniaa tehden 
  54. White Wine Sour – Olutta vai viiniä? 
  55. Kun pommacmaisuus heittäytyy suuhun – Automatic Hippie Barrel-Aged Saison (10,5%) 
  56. Olutbloggaajien sessio #6: Bändit ja brändit 
  57. Olut ja kala -paritus: Äärevät AB:24 ja NEIPA kuhan kavereina 
  58. Kuha on Brewdog Abstraktia – AB:24 & AB:25 
  59. Mikä ihmeen malt liquor? Dick kicking sellainen Foundersin kasvupanimolta 
  60. Vieraskynä: Viikko Portlandin Craft Beer taivaassa 
  61. Pikamatkalla Norjan Bodøssä – Reissutarinat fantasioineen oluen ympäriltä 
  62. Banzai schemed beer can: To Øl YOLOmælk (14%) 
  63. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa IV: Hapanolutta tölkistä 
  64. Syvällisempää panemista: Oluen pH tutkan alla 
  65. Huoneenlämmössä varastoitu stout vuosien takaa (7,1%) 
  66. Olutmatkailua – Blogeja ja tarinoita 
  67. Vallan trappistia Itävallasta: Stift Engelszell Gregorius (10,5%) 
  68. Bändibrändätyt oluet #23: Petri Nygårdin Kaljaa! 
  69. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa II: Siltasen baarikorttelin tarina Kallion bailaajille 
  70. Suomi-Tanska 4-1 ja Hop Shot 20% 
  71. Mitä Jeesus joi tänä jouluna? 
  72. Kotikalja joulupöytään: helppoa ja nopeasti valmista 20
  73. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa III: Punk IPA tölkistä ja pullosta 
  74. Onnea Suomelle sinivalkoisen etiketin siivittämänä: Jälkiruokana Homicidal Puppet Helpdesk (11,5%) ja raakasuklaata 
  75. Perjantaipullo: Mikkeller Beer Geek Cocoa Shake (12,1%) 
  76. Moussea ja Vattua – Two Fierce Beers 
  77. Gandalf’s choice: Nine To Five Wizard (7,5%) 
  78. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa II: Tieteellisempi näkökulma 
  79. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa I: Kokeilua ja huomioita 
  80. Happy Halloween! Tuatara XV 15th Anniversary Russian Imperial Stout 
  81. VASPin vahva Savukataja (9%) 
  82. Founders Doom Imperial IPA (12,4%) 
  83. Augusta ja Georg Theodor juhlistavat 400-vuotiasta Uuttakaupunkia 
  84. Menovinkki Kööpenhaminaan: Kihoskh 
  85. Tarkkaile, pyöräytä lasia, nuuhkaise, maista! Olutarviointien blogautusperiaatteita 
  86. Lätkäbissee – Juti Pale Ale 
  87. Kallio Artesan Breweryn ja Restaurant Havenin olutillallinen – Avartavaa settiä 
  88. American Brown Ale petunian pauloissa 
  89. Kalja ja sen tehtailun alkuajat Suomessa 
  90. Koripallokuumetta ja koriskaljaa – KTP lager 
  91. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa I: Panimoista kuvin ja kartoin 
  92. Teemaparitus: Maalaine belgi -olut & Maalaisperunalastu 
  93. Ranskan oluthistoriaa, Bière de Garde ja maistiaisia Provencesta 
  94. Kesäkoekeittiöstä: Berliner Weisse 12 eri tavalla ja lounaaksi käärmemakkara vihreän oluen kanssa 
  95. Thornbridge Mango Halcyon 
  96. Hito hyvä pienpanimojuhla, Lappeenranta 
  97. Minä lähdin Pohjois-Karjalaan, en juonut kaljaa auringon nousuun – mutta yhden kuitenkin 
  98. Neljän vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 3
  99. Unohdettu mummeolut: Kananmuna oluen säilöntäaineena ja lääkkeenäkin käytetyn oluen tie keskiajalta omaan lasiin
  100. Jesjesjes, vattuinen lomanaloitusolut auringonlaskussa
  101. Legoland – Matkustussuosituksia lapsiperheellisille oluen ystäville
  102. Sarjassa kovien odotusten oluet: Vulcano Classic 
  103. Psykoanalyysejä oluella: Pitsitesti, tavallinen vaahtotesti, 3D-vaahtokukkatesti ja turmeltuneen olutpullon testi
  104. Kolmen suora latituudilta 63 °N – Austmann Bryggeri
  105. Bongataan panimoravintoloita – Oslon kesää enteilevät iltarastit
  106. Vihdoinkin kymppikerhoon! Aircraft craft beer myynnissä SASin lennoilla
  107. Sarjassa kovien odotusten oluet: Founders KBS 
  108. Longish play: Born to die 13.5.2017, 16 muuta olutta ja pipo Brewdogin nettikaupasta sekä off-topic tarinaa pakettitoimituksista
  109. Merellisiä spessupanoja: Försti Ale ja Norrby Dunkel
  110. Sporttista bissee – Maku Kolkki
  111. Arvoksi tuli just 1 miljardi – Brewdogin häikäisevä tarina se vaan jatkuu
  112. Oluttyylit marketeissa – Valinnanvapauden utopia ja sääntelyn rajoitukset käytännössä 
  113. Suomeen leipäoluen ennätys?
  114. Amazing Haze – Kannattaa haistaa 25.3.2017
  115. Wasted – Olutta ylijäämäleivästä
  116. Kallista tuoppia: Kannattiko maksaa olutpullosta 20€?
  117. Bändibrändätyt oluet #13…#22 ja muuta 
  118. Belgialainen American Pale Ale: De Koninck APA 
  119. Olut- ja panimomuseot maailmankartalla 
  120. Rekolan uutuuksia ja Brewniversen verrokki 11.2.2017
  121. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow (with Norwegian bonus), osa 3/3 4.2.2017
  122. Bändibrändätyt oluet #12: Mallaskuun Rokkarin luu 3.2.2017
  123. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 2/3 30.1.2017
  124. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 1/3 27.1.2017
  125. Banaanipirtelöolutta, anyone? Tulevaisuuden näkymiä tutkimuksen piiristä 6.1.2017
  126. Orval, juustoa ja trappistipanimoita 31.12.2016
  127. Autoilevan pukin aatto-oluet: Easy Rider Bulldog (0,4%) ja Högni APA (0,0%) 24.12.2016
  128. 60 maltaista tilaisuutta vuonna 2016 20.12.2016
  129. Moniolutkulttuurisuus vetoaa: Case Portugali, sekä häivähdys olutdata-analyysiä 6.12.2016
  130. Malagaa bottleshoppaillen 27.11.2016
  131. Craft beer -festarikalenteri kartalla Suomessa ja valikoiden ympäri Eurooppaa 15.11.2016
  132. Bändibrändätty olut #11 – Verjnuarmu Sawuportteri – sekä kotistout vertailussa 12.11.2016
  133. Panimoravintolat kartalla 2.11.2016
  134. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 3/3 20.10.2016
  135. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 2/3 16.10.2016
  136. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 1/3 13.10.2016
  137. Visiointia tiedostavan olutkuluttajan parempaan palvelemiseen 3.10.2016
  138. Olvin IPA-päivityksiä pimenevään syksyyn ja joulun odotukseen 2.10.2016
  139. Pikaraportti Alkon uudistetusta lippulaivamyymälästä: Olutaurinko nousee 24.9.2016
  140. Brewdog prototype beer: Lizard Bride 10.9.2016
  141. Bändibrändätyt oluet #10: Queen Bohemian Lager – Tšekkipilsiä brittiläisessä valeasussa 3.9.2016
  142. Humalan korvaaminen toisella lajikkeella olutreseptissä – Työkalu kotipanijalle 19.8.2016
  143. Maistelussa kotioluita: Työkaverin kahvistout (7,5%) 13.8.2016
  144. Craft beer –festivaalikalenteri Suomeen, lähialueille ja city-hoppingiin Helsingistä käsin 7.8.2016
  145. Reilu kolmen vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 2 27.7.2016
  146. Sagra-panimon olut Espanjasta: Cervesa Frambuesa Artesanal Ácida 23.7.2016
  147. Sahticocktails – Salute to the great history of Sahti 11.7.2016
  148. Sahtijahti päätökseen: Maalaissahtia Etelä-Karjalasta 4.7.2016
  149. Analyysi oluenjuojista keväällä 2016 1.7.2016
  150. Olutta kierrätysleivästä 20.6.2016
  151. Tee-se-itse: CO2-pullotelineen valmistus 14.6.2016
  152. Pienpanimo-oluiden tarjontaa Tallinnan matkaajalle 3.6.2016
  153. Sarjassa erilaisempia oluita: Wasabi Saison 20.5.2016
  154. Laskureita kotipanijoille 6.5.2016
  155. Kiinasta kajahtaa: Tsingtao Stout 24.4.2016
  156. Bändibrändätyt oluet #9: Impaled Nazarene 9.4.2016
  157. Tallinn Craft Beer Weekend 2016 – Kaikki ainekset kulttifestareiksi 2.4.2016
  158. Paluu Nepaliin, osa 3/3: Kathmandun olutvalikoimaa tongban ohella 26.3.2016
  159. Paluu Nepaliin, osa 2/3: Matkakuvia ja kertomuksia 25.3.2016
  160. Paluu Nepaliin, osa 1/3: Tongba-oluen maisto, onko mikään muuttunut? 24.3.2016
  161. Koffin American Pale Ale 3.3.2016
  162. Kuusenkerkkäoluiden maistelutaistelu: Pyynikin käsityöläispanimo vs. Brewniverse homebrew 27.2.2016
  163. Tuntuuko maukkaiden oluiden hinnat karkaavan? Laskelmia kotipanimoinvestointien kuolettamiseksi 13.2.2016
  164. Nøgne Ø:n Vic Secret IPA ja Brewniversen Supermassive Star DIPA – IPAton tammikuu olisikin ollut hassu idea 31.1.2016
  165. Homesieni oluen raaka-aineena – Maistamme Dogfish Headin Noble Rotia 23.1.2016
  166. Moniolutkulttuurisuus rikastuttaa – Case Albania & Kosovon tasavalta 6.1.2016
  167. Jouluaaton olut: N’Ice Chouffe  24.12.2015
  168. Tutkivaa olutblogismia: Kannattaako vakiintuneen olutbrändin ottaa maineriskiä keinotekoisten lisäaineiden kanssa? 19.12.2015
  169. Brewniversen kotioluita: Spacetime Distortion Barley Wine (15%) 12.12.2015
  170. Bändibrändätyt oluet #8: Amorphis, sekä kooste aiemmista vastaavista #1-7 7.12.2015
  171. Tasting Holy Moose & Happamat oluetko uusi ipa? 26.11.2015
  172. Alkoholin ja kuolemanriskin välinen yhteys – Vaiettu tutkimustulos 16.11.2015
  173. Makuaistin neutralointi alkoholijuomien maistelussa 2.11.2015
  174. Moniolutkulttuurisuus koukuttaa – case Luxemburg 24.10.2015
  175. Viking XPRS:n olutvalikoimayllätys 30.9.2015
  176. Kuinkas savuoluet toimii palvatun sian kanssa? 27.9.2015
  177. Makumuutoksia oluen ikääntyessä 29.8.2015
  178. Moniolutkulttuurisuus houkuttaa – case Tansania 19.8.2015
  179. Kotioluen ikäännyttämistesti 30.7.2015
  180. Näin valmistuu keginjäähdytin hanalla aka kegeraattori 14.7.2015
  181. Olut menneisyydestä 2000-luvun Suomeen 13.6.2015
  182. The ultimate cabin beer – Backwoods Bastard 5.6.2015
  183. Project Fear 23.5.2015
  184. Põhjala Topeltnelson 3.5.2015
  185. Karhu Huurre 18.4.2015
  186. Mökkipano kaasupolttimen kanssa – Eli miltä tuntui eka kerta tokan kerran 11.4.2015
  187. Eri oluttyylien saatavuudesta Suomen kaupoissa 1.4.2015
  188. Olvin IPA uutuus 28.3.2015
  189. Oluen energiasisältö 11.3.2015
  190. Brewniversen matkustussuosituksia: Frigilianan käsityöläiskaupunki Espanjassa 14.2.2015
  191. Ristiriitojen makuodotukset 16.1.2015
  192. Hunajaolutta, historiaa ja etymologiaa 28.9.2014
  193. Nepalilainen tongba-olut 17.9.2014
  194. Kesäinen vehnäoluttesti 13.7.2014
  195. Sinebrychoffin panimovierailu 8.5.2014
  196. Kotiolutta maatiaishumalalla 7.4.2014
  197. Tumma sahtiolut 5.2.2014
  198. Santa’s Little Helper 2009 24.12.2013
  199. Brewniversen pikkujoulut ja kotioluttasting 22.11.2013

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top