Kaikki blogikirjoitukset

  1. Chiliräjähde oluen muodossa: Dog F 
  2. Bamboo beer – Say what!? 
  3. Fanzine-klubin näytesetti Brewdogilta 
  4. Kippis ja jättikulaus – Big Gulp (5,8%) 
  5. Sensuroitu maistiainen Ranskasta: Censurée Pale Ale (5%) 
  6. Kieltolain pirtukulttuurista ankaran verotuksen olutkulttuuriin 
  7. Olut & työmaaradio -paritus: La Doucillon A.P.A. laiturivalun jälkeen 
  8. Olut & työmaaradio -paritus: Saku Antvärk American Ale (5,0%) 
  9. Olut & työmaaradio -paritus: Pari hefeä 
  10. Viron ympäri autoillen (2/2) 
  11. Viron ympäri autoillen (1/2) – Sivuagendalla panimoiden kartoitus 
  12. Historiallisia olutkohteita Stadin huudeilla – huuvat Pitäjänmäellä 
  13. Omena kättelee mallasta – Sour Apple Weizen (6,2%) 
  14. Lemin särää ja Särä Ale juhannusdinnerillä 
  15. Yli-ikäiset oluet tölkistä: Saku Tume ja Olvi IPA 
  16. Mustaa syvää ja niin hyvää – Brewdog Tokyo* (16,5%) 
  17. Stone’s Ginger Beer – E-koodeilla vauhtia pirteisiin kesäjuomiin 
  18. Ei Kriek Lambic vaan Kriek Ale (4,5%) 
  19. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa VI: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki vol. 2 
  20. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa V: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki 
  21. Tee-se-itse: Säilytyslaatikko jäähdytinhanalle 
  22. Hengitä syvään ja keskity hyvään! AB:23 
  23. Sahticocktail – Perinteitä voi arvostaa vain niihin juuttumatta ja niille kunniaa tehden 
  24. White Wine Sour – Olutta vai viiniä? 
  25. Kun pommacmaisuus heittäytyy suuhun – Automatic Hippie Barrel-Aged Saison (10,5%) 
  26. Olutbloggaajien sessio #6: Bändit ja brändit 
  27. Olut ja kala -paritus: Äärevät AB:24 ja NEIPA kuhan kavereina 
  28. Kuha on Brewdog Abstraktia – AB:24 & AB:25 
  29. Mikä ihmeen malt liquor? Dick kicking sellainen Foundersin kasvupanimolta 
  30. Vieraskynä: Viikko Portlandin Craft Beer taivaassa 
  31. Pikamatkalla Norjan Bodøssä – Reissutarinat fantasioineen oluen ympäriltä 
  32. Banzai schemed beer can: To Øl YOLOmælk (14%) 
  33. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa IV: Hapanolutta tölkistä 
  34. Syvällisempää panemista: Oluen pH tutkan alla 
  35. Huoneenlämmössä varastoitu stout vuosien takaa (7,1%) 
  36. Olutmatkailua – Blogeja ja tarinoita 
  37. Vallan trappistia Itävallasta: Stift Engelszell Gregorius (10,5%) 
  38. Bändibrändätyt oluet #23: Petri Nygårdin Kaljaa! 
  39. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa II: Siltasen baarikorttelin tarina Kallion bailaajille 
  40. Suomi-Tanska 4-1 ja Hop Shot 20% 
  41. Mitä Jeesus joi tänä jouluna? 
  42. Kotikalja joulupöytään: helppoa ja nopeasti valmista 20
  43. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa III: Punk IPA tölkistä ja pullosta 
  44. Onnea Suomelle sinivalkoisen etiketin siivittämänä: Jälkiruokana Homicidal Puppet Helpdesk (11,5%) ja raakasuklaata 
  45. Perjantaipullo: Mikkeller Beer Geek Cocoa Shake (12,1%) 
  46. Moussea ja Vattua – Two Fierce Beers 
  47. Gandalf’s choice: Nine To Five Wizard (7,5%) 
  48. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa II: Tieteellisempi näkökulma 
  49. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa I: Kokeilua ja huomioita 
  50. Happy Halloween! Tuatara XV 15th Anniversary Russian Imperial Stout 
  51. VASPin vahva Savukataja (9%) 
  52. Founders Doom Imperial IPA (12,4%) 
  53. Augusta ja Georg Theodor juhlistavat 400-vuotiasta Uuttakaupunkia 
  54. Menovinkki Kööpenhaminaan: Kihoskh 
  55. Tarkkaile, pyöräytä lasia, nuuhkaise, maista! Olutarviointien blogautusperiaatteita 
  56. Lätkäbissee – Juti Pale Ale 
  57. Kallio Artesan Breweryn ja Restaurant Havenin olutillallinen – Avartavaa settiä 
  58. American Brown Ale petunian pauloissa 
  59. Kalja ja sen tehtailun alkuajat Suomessa 
  60. Koripallokuumetta ja koriskaljaa – KTP lager 
  61. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa I: Panimoista kuvin ja kartoin 
  62. Teemaparitus: Maalaine belgi -olut & Maalaisperunalastu 
  63. Ranskan oluthistoriaa, Bière de Garde ja maistiaisia Provencesta 
  64. Kesäkoekeittiöstä: Berliner Weisse 12 eri tavalla ja lounaaksi käärmemakkara vihreän oluen kanssa 
  65. Thornbridge Mango Halcyon 
  66. Hito hyvä pienpanimojuhla, Lappeenranta 
  67. Minä lähdin Pohjois-Karjalaan, en juonut kaljaa auringon nousuun – mutta yhden kuitenkin 
  68. Neljän vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 3
  69. Unohdettu mummeolut: Kananmuna oluen säilöntäaineena ja lääkkeenäkin käytetyn oluen tie keskiajalta omaan lasiin
  70. Jesjesjes, vattuinen lomanaloitusolut auringonlaskussa
  71. Legoland – Matkustussuosituksia lapsiperheellisille oluen ystäville
  72. Sarjassa kovien odotusten oluet: Vulcano Classic 
  73. Psykoanalyysejä oluella: Pitsitesti, tavallinen vaahtotesti, 3D-vaahtokukkatesti ja turmeltuneen olutpullon testi
  74. Kolmen suora latituudilta 63 °N – Austmann Bryggeri
  75. Bongataan panimoravintoloita – Oslon kesää enteilevät iltarastit
  76. Vihdoinkin kymppikerhoon! Aircraft craft beer myynnissä SASin lennoilla
  77. Sarjassa kovien odotusten oluet: Founders KBS 
  78. Longish play: Born to die 13.5.2017, 16 muuta olutta ja pipo Brewdogin nettikaupasta sekä off-topic tarinaa pakettitoimituksista
  79. Merellisiä spessupanoja: Försti Ale ja Norrby Dunkel
  80. Sporttista bissee – Maku Kolkki
  81. Arvoksi tuli just 1 miljardi – Brewdogin häikäisevä tarina se vaan jatkuu
  82. Oluttyylit marketeissa – Valinnanvapauden utopia ja sääntelyn rajoitukset käytännössä 
  83. Suomeen leipäoluen ennätys?
  84. Amazing Haze – Kannattaa haistaa 25.3.2017
  85. Wasted – Olutta ylijäämäleivästä
  86. Kallista tuoppia: Kannattiko maksaa olutpullosta 20€?
  87. Bändibrändätyt oluet #13…#22 ja muuta 
  88. Belgialainen American Pale Ale: De Koninck APA 
  89. Olut- ja panimomuseot maailmankartalla 
  90. Rekolan uutuuksia ja Brewniversen verrokki 11.2.2017
  91. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow (with Norwegian bonus), osa 3/3 4.2.2017
  92. Bändibrändätyt oluet #12: Mallaskuun Rokkarin luu 3.2.2017
  93. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 2/3 30.1.2017
  94. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 1/3 27.1.2017
  95. Banaanipirtelöolutta, anyone? Tulevaisuuden näkymiä tutkimuksen piiristä 6.1.2017
  96. Orval, juustoa ja trappistipanimoita 31.12.2016
  97. Autoilevan pukin aatto-oluet: Easy Rider Bulldog (0,4%) ja Högni APA (0,0%) 24.12.2016
  98. 60 maltaista tilaisuutta vuonna 2016 20.12.2016
  99. Moniolutkulttuurisuus vetoaa: Case Portugali, sekä häivähdys olutdata-analyysiä 6.12.2016
  100. Malagaa bottleshoppaillen 27.11.2016
  101. Craft beer -festarikalenteri kartalla Suomessa ja valikoiden ympäri Eurooppaa 15.11.2016
  102. Bändibrändätty olut #11 – Verjnuarmu Sawuportteri – sekä kotistout vertailussa 12.11.2016
  103. Panimoravintolat kartalla 2.11.2016
  104. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 3/3 20.10.2016
  105. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 2/3 16.10.2016
  106. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 1/3 13.10.2016
  107. Visiointia tiedostavan olutkuluttajan parempaan palvelemiseen 3.10.2016
  108. Olvin IPA-päivityksiä pimenevään syksyyn ja joulun odotukseen 2.10.2016
  109. Pikaraportti Alkon uudistetusta lippulaivamyymälästä: Olutaurinko nousee 24.9.2016
  110. Brewdog prototype beer: Lizard Bride 10.9.2016
  111. Bändibrändätyt oluet #10: Queen Bohemian Lager – Tšekkipilsiä brittiläisessä valeasussa 3.9.2016
  112. Humalan korvaaminen toisella lajikkeella olutreseptissä – Työkalu kotipanijalle 19.8.2016
  113. Maistelussa kotioluita: Työkaverin kahvistout (7,5%) 13.8.2016
  114. Craft beer –festivaalikalenteri Suomeen, lähialueille ja city-hoppingiin Helsingistä käsin 7.8.2016
  115. Reilu kolmen vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 2 27.7.2016
  116. Sagra-panimon olut Espanjasta: Cervesa Frambuesa Artesanal Ácida 23.7.2016
  117. Sahticocktails – Salute to the great history of Sahti 11.7.2016
  118. Sahtijahti päätökseen: Maalaissahtia Etelä-Karjalasta 4.7.2016
  119. Analyysi oluenjuojista keväällä 2016 1.7.2016
  120. Olutta kierrätysleivästä 20.6.2016
  121. Tee-se-itse: CO2-pullotelineen valmistus 14.6.2016
  122. Pienpanimo-oluiden tarjontaa Tallinnan matkaajalle 3.6.2016
  123. Sarjassa erilaisempia oluita: Wasabi Saison 20.5.2016
  124. Laskureita kotipanijoille 6.5.2016
  125. Kiinasta kajahtaa: Tsingtao Stout 24.4.2016
  126. Bändibrändätyt oluet #9: Impaled Nazarene 9.4.2016
  127. Tallinn Craft Beer Weekend 2016 – Kaikki ainekset kulttifestareiksi 2.4.2016
  128. Paluu Nepaliin, osa 3/3: Kathmandun olutvalikoimaa tongban ohella 26.3.2016
  129. Paluu Nepaliin, osa 2/3: Matkakuvia ja kertomuksia 25.3.2016
  130. Paluu Nepaliin, osa 1/3: Tongba-oluen maisto, onko mikään muuttunut? 24.3.2016
  131. Koffin American Pale Ale 3.3.2016
  132. Kuusenkerkkäoluiden maistelutaistelu: Pyynikin käsityöläispanimo vs. Brewniverse homebrew 27.2.2016
  133. Tuntuuko maukkaiden oluiden hinnat karkaavan? Laskelmia kotipanimoinvestointien kuolettamiseksi 13.2.2016
  134. Nøgne Ø:n Vic Secret IPA ja Brewniversen Supermassive Star DIPA – IPAton tammikuu olisikin ollut hassu idea 31.1.2016
  135. Homesieni oluen raaka-aineena – Maistamme Dogfish Headin Noble Rotia 23.1.2016
  136. Moniolutkulttuurisuus rikastuttaa – Case Albania & Kosovon tasavalta 6.1.2016
  137. Jouluaaton olut: N’Ice Chouffe  24.12.2015
  138. Tutkivaa olutblogismia: Kannattaako vakiintuneen olutbrändin ottaa maineriskiä keinotekoisten lisäaineiden kanssa? 19.12.2015
  139. Brewniversen kotioluita: Spacetime Distortion Barley Wine (15%) 12.12.2015
  140. Bändibrändätyt oluet #8: Amorphis, sekä kooste aiemmista vastaavista #1-7 7.12.2015
  141. Tasting Holy Moose & Happamat oluetko uusi ipa? 26.11.2015
  142. Alkoholin ja kuolemanriskin välinen yhteys – Vaiettu tutkimustulos 16.11.2015
  143. Makuaistin neutralointi alkoholijuomien maistelussa 2.11.2015
  144. Moniolutkulttuurisuus koukuttaa – case Luxemburg 24.10.2015
  145. Viking XPRS:n olutvalikoimayllätys 30.9.2015
  146. Kuinkas savuoluet toimii palvatun sian kanssa? 27.9.2015
  147. Makumuutoksia oluen ikääntyessä 29.8.2015
  148. Moniolutkulttuurisuus houkuttaa – case Tansania 19.8.2015
  149. Kotioluen ikäännyttämistesti 30.7.2015
  150. Näin valmistuu keginjäähdytin hanalla aka kegeraattori 14.7.2015
  151. Olut menneisyydestä 2000-luvun Suomeen 13.6.2015
  152. The ultimate cabin beer – Backwoods Bastard 5.6.2015
  153. Project Fear 23.5.2015
  154. Põhjala Topeltnelson 3.5.2015
  155. Karhu Huurre 18.4.2015
  156. Mökkipano kaasupolttimen kanssa – Eli miltä tuntui eka kerta tokan kerran 11.4.2015
  157. Eri oluttyylien saatavuudesta Suomen kaupoissa 1.4.2015
  158. Olvin IPA uutuus 28.3.2015
  159. Oluen energiasisältö 11.3.2015
  160. Brewniversen matkustussuosituksia: Frigilianan käsityöläiskaupunki Espanjassa 14.2.2015
  161. Ristiriitojen makuodotukset 16.1.2015
  162. Hunajaolutta, historiaa ja etymologiaa 28.9.2014
  163. Nepalilainen tongba-olut 17.9.2014
  164. Kesäinen vehnäoluttesti 13.7.2014
  165. Sinebrychoffin panimovierailu 8.5.2014
  166. Kotiolutta maatiaishumalalla 7.4.2014
  167. Tumma sahtiolut 5.2.2014
  168. Santa’s Little Helper 2009 24.12.2013
  169. Brewniversen pikkujoulut ja kotioluttasting 22.11.2013

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top