Kaikki blogikirjoitukset

  1. Brew Toon Smokin’ Barrel (6,1%)
  2. Kylässä Brewdogilla, osa 4/4: Beatnik Brew Collective ja ajatuksia matkan annista
  3. Kylässä Brewdogilla, osa 3/4: Referral 40 Day panimolla
  4. Kylässä Brewdogilla, osa 2/4: Yllätysmatka Inverurieen ja Peterheadiin
  5. Kylässä Brewdogilla, osa 1/4: Stämpwänkkäyksen alkeet
  6. Kuuden vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 4
  7. Brewdog Dog H – ei kevyttä kamaa tämäkään
  8. Oluen pH ja hapanoluet – Juotko useinkin väkeviä happoliuoksia?
  9. Sakiškių Alus Imperial Kvass (5,1%)
  10. Kuha on kolmevuotiasta Abstraktia, osa AB:20
  11. Ensieriä Brewdogin souritehtaalta: Overlords No 1. Orange Emperor
  12. Yllättävät olutmatkat – Olutbloggareiden yhteissessio #9 
  13. Chiliräjähde oluen muodossa: Dog F 
  14. Bamboo beer – Say what!? 
  15. Fanzine-klubin näytesetti Brewdogilta 
  16. Kippis ja jättikulaus – Big Gulp (5,8%) 
  17. Sensuroitu maistiainen Ranskasta: Censurée Pale Ale (5%) 
  18. Kieltolain pirtukulttuurista ankaran verotuksen olutkulttuuriin 
  19. Olut & työmaaradio -paritus: La Doucillon A.P.A. laiturivalun jälkeen 
  20. Olut & työmaaradio -paritus: Saku Antvärk American Ale (5,0%) 
  21. Olut & työmaaradio -paritus: Pari hefeä 
  22. Viron ympäri autoillen (2/2) 
  23. Viron ympäri autoillen (1/2) – Sivuagendalla panimoiden kartoitus 
  24. Historiallisia olutkohteita Stadin huudeilla – huuvat Pitäjänmäellä 
  25. Omena kättelee mallasta – Sour Apple Weizen (6,2%) 
  26. Lemin särää ja Särä Ale juhannusdinnerillä 
  27. Yli-ikäiset oluet tölkistä: Saku Tume ja Olvi IPA 
  28. Mustaa syvää ja niin hyvää – Brewdog Tokyo* (16,5%) 
  29. Stone’s Ginger Beer – E-koodeilla vauhtia pirteisiin kesäjuomiin 
  30. Ei Kriek Lambic vaan Kriek Ale (4,5%) 
  31. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa VI: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki vol. 2 
  32. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa V: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki 
  33. Tee-se-itse: Säilytyslaatikko jäähdytinhanalle 
  34. Hengitä syvään ja keskity hyvään! AB:23 
  35. Sahticocktail – Perinteitä voi arvostaa vain niihin juuttumatta ja niille kunniaa tehden 
  36. White Wine Sour – Olutta vai viiniä? 
  37. Kun pommacmaisuus heittäytyy suuhun – Automatic Hippie Barrel-Aged Saison (10,5%) 
  38. Olutbloggaajien sessio #6: Bändit ja brändit 
  39. Olut ja kala -paritus: Äärevät AB:24 ja NEIPA kuhan kavereina 
  40. Kuha on Brewdog Abstraktia – AB:24 & AB:25 
  41. Mikä ihmeen malt liquor? Dick kicking sellainen Foundersin kasvupanimolta 
  42. Vieraskynä: Viikko Portlandin Craft Beer taivaassa 
  43. Pikamatkalla Norjan Bodøssä – Reissutarinat fantasioineen oluen ympäriltä 
  44. Banzai schemed beer can: To Øl YOLOmælk (14%) 
  45. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa IV: Hapanolutta tölkistä 
  46. Syvällisempää panemista: Oluen pH tutkan alla 
  47. Huoneenlämmössä varastoitu stout vuosien takaa (7,1%) 
  48. Olutmatkailua – Blogeja ja tarinoita 
  49. Vallan trappistia Itävallasta: Stift Engelszell Gregorius (10,5%) 
  50. Bändibrändätyt oluet #23: Petri Nygårdin Kaljaa! 
  51. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa II: Siltasen baarikorttelin tarina Kallion bailaajille 
  52. Suomi-Tanska 4-1 ja Hop Shot 20% 
  53. Mitä Jeesus joi tänä jouluna? 
  54. Kotikalja joulupöytään: helppoa ja nopeasti valmista 20
  55. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa III: Punk IPA tölkistä ja pullosta 
  56. Onnea Suomelle sinivalkoisen etiketin siivittämänä: Jälkiruokana Homicidal Puppet Helpdesk (11,5%) ja raakasuklaata 
  57. Perjantaipullo: Mikkeller Beer Geek Cocoa Shake (12,1%) 
  58. Moussea ja Vattua – Two Fierce Beers 
  59. Gandalf’s choice: Nine To Five Wizard (7,5%) 
  60. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa II: Tieteellisempi näkökulma 
  61. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa I: Kokeilua ja huomioita 
  62. Happy Halloween! Tuatara XV 15th Anniversary Russian Imperial Stout 
  63. VASPin vahva Savukataja (9%) 
  64. Founders Doom Imperial IPA (12,4%) 
  65. Augusta ja Georg Theodor juhlistavat 400-vuotiasta Uuttakaupunkia 
  66. Menovinkki Kööpenhaminaan: Kihoskh 
  67. Tarkkaile, pyöräytä lasia, nuuhkaise, maista! Olutarviointien blogautusperiaatteita 
  68. Lätkäbissee – Juti Pale Ale 
  69. Kallio Artesan Breweryn ja Restaurant Havenin olutillallinen – Avartavaa settiä 
  70. American Brown Ale petunian pauloissa 
  71. Kalja ja sen tehtailun alkuajat Suomessa 
  72. Koripallokuumetta ja koriskaljaa – KTP lager 
  73. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa I: Panimoista kuvin ja kartoin 
  74. Teemaparitus: Maalaine belgi -olut & Maalaisperunalastu 
  75. Ranskan oluthistoriaa, Bière de Garde ja maistiaisia Provencesta 
  76. Kesäkoekeittiöstä: Berliner Weisse 12 eri tavalla ja lounaaksi käärmemakkara vihreän oluen kanssa 
  77. Thornbridge Mango Halcyon 
  78. Hito hyvä pienpanimojuhla, Lappeenranta 
  79. Minä lähdin Pohjois-Karjalaan, en juonut kaljaa auringon nousuun – mutta yhden kuitenkin 
  80. Neljän vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 3
  81. Unohdettu mummeolut: Kananmuna oluen säilöntäaineena ja lääkkeenäkin käytetyn oluen tie keskiajalta omaan lasiin
  82. Jesjesjes, vattuinen lomanaloitusolut auringonlaskussa
  83. Legoland – Matkustussuosituksia lapsiperheellisille oluen ystäville
  84. Sarjassa kovien odotusten oluet: Vulcano Classic 
  85. Psykoanalyysejä oluella: Pitsitesti, tavallinen vaahtotesti, 3D-vaahtokukkatesti ja turmeltuneen olutpullon testi
  86. Kolmen suora latituudilta 63 °N – Austmann Bryggeri
  87. Bongataan panimoravintoloita – Oslon kesää enteilevät iltarastit
  88. Vihdoinkin kymppikerhoon! Aircraft craft beer myynnissä SASin lennoilla
  89. Sarjassa kovien odotusten oluet: Founders KBS 
  90. Longish play: Born to die 13.5.2017, 16 muuta olutta ja pipo Brewdogin nettikaupasta sekä off-topic tarinaa pakettitoimituksista
  91. Merellisiä spessupanoja: Försti Ale ja Norrby Dunkel
  92. Sporttista bissee – Maku Kolkki
  93. Arvoksi tuli just 1 miljardi – Brewdogin häikäisevä tarina se vaan jatkuu
  94. Oluttyylit marketeissa – Valinnanvapauden utopia ja sääntelyn rajoitukset käytännössä 
  95. Suomeen leipäoluen ennätys?
  96. Amazing Haze – Kannattaa haistaa 25.3.2017
  97. Wasted – Olutta ylijäämäleivästä
  98. Kallista tuoppia: Kannattiko maksaa olutpullosta 20€?
  99. Bändibrändätyt oluet #13…#22 ja muuta 
  100. Belgialainen American Pale Ale: De Koninck APA 
  101. Olut- ja panimomuseot maailmankartalla 
  102. Rekolan uutuuksia ja Brewniversen verrokki 11.2.2017
  103. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow (with Norwegian bonus), osa 3/3 4.2.2017
  104. Bändibrändätyt oluet #12: Mallaskuun Rokkarin luu 3.2.2017
  105. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 2/3 30.1.2017
  106. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 1/3 27.1.2017
  107. Banaanipirtelöolutta, anyone? Tulevaisuuden näkymiä tutkimuksen piiristä 6.1.2017
  108. Orval, juustoa ja trappistipanimoita 31.12.2016
  109. Autoilevan pukin aatto-oluet: Easy Rider Bulldog (0,4%) ja Högni APA (0,0%) 24.12.2016
  110. 60 maltaista tilaisuutta vuonna 2016 20.12.2016
  111. Moniolutkulttuurisuus vetoaa: Case Portugali, sekä häivähdys olutdata-analyysiä 6.12.2016
  112. Malagaa bottleshoppaillen 27.11.2016
  113. Craft beer -festarikalenteri kartalla Suomessa ja valikoiden ympäri Eurooppaa 15.11.2016
  114. Bändibrändätty olut #11 – Verjnuarmu Sawuportteri – sekä kotistout vertailussa 12.11.2016
  115. Panimoravintolat kartalla 2.11.2016
  116. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 3/3 20.10.2016
  117. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 2/3 16.10.2016
  118. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 1/3 13.10.2016
  119. Visiointia tiedostavan olutkuluttajan parempaan palvelemiseen 3.10.2016
  120. Olvin IPA-päivityksiä pimenevään syksyyn ja joulun odotukseen 2.10.2016
  121. Pikaraportti Alkon uudistetusta lippulaivamyymälästä: Olutaurinko nousee 24.9.2016
  122. Brewdog prototype beer: Lizard Bride 10.9.2016
  123. Bändibrändätyt oluet #10: Queen Bohemian Lager – Tšekkipilsiä brittiläisessä valeasussa 3.9.2016
  124. Humalan korvaaminen toisella lajikkeella olutreseptissä – Työkalu kotipanijalle 19.8.2016
  125. Maistelussa kotioluita: Työkaverin kahvistout (7,5%) 13.8.2016
  126. Craft beer –festivaalikalenteri Suomeen, lähialueille ja city-hoppingiin Helsingistä käsin 7.8.2016
  127. Reilu kolmen vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 2 27.7.2016
  128. Sagra-panimon olut Espanjasta: Cervesa Frambuesa Artesanal Ácida 23.7.2016
  129. Sahticocktails – Salute to the great history of Sahti 11.7.2016
  130. Sahtijahti päätökseen: Maalaissahtia Etelä-Karjalasta 4.7.2016
  131. Analyysi oluenjuojista keväällä 2016 1.7.2016
  132. Olutta kierrätysleivästä 20.6.2016
  133. Tee-se-itse: CO2-pullotelineen valmistus 14.6.2016
  134. Pienpanimo-oluiden tarjontaa Tallinnan matkaajalle 3.6.2016
  135. Sarjassa erilaisempia oluita: Wasabi Saison 20.5.2016
  136. Laskureita kotipanijoille 6.5.2016
  137. Kiinasta kajahtaa: Tsingtao Stout 24.4.2016
  138. Bändibrändätyt oluet #9: Impaled Nazarene 9.4.2016
  139. Tallinn Craft Beer Weekend 2016 – Kaikki ainekset kulttifestareiksi 2.4.2016
  140. Paluu Nepaliin, osa 3/3: Kathmandun olutvalikoimaa tongban ohella 26.3.2016
  141. Paluu Nepaliin, osa 2/3: Matkakuvia ja kertomuksia 25.3.2016
  142. Paluu Nepaliin, osa 1/3: Tongba-oluen maisto, onko mikään muuttunut? 24.3.2016
  143. Koffin American Pale Ale 3.3.2016
  144. Kuusenkerkkäoluiden maistelutaistelu: Pyynikin käsityöläispanimo vs. Brewniverse homebrew 27.2.2016
  145. Tuntuuko maukkaiden oluiden hinnat karkaavan? Laskelmia kotipanimoinvestointien kuolettamiseksi 13.2.2016
  146. Nøgne Ø:n Vic Secret IPA ja Brewniversen Supermassive Star DIPA – IPAton tammikuu olisikin ollut hassu idea 31.1.2016
  147. Homesieni oluen raaka-aineena – Maistamme Dogfish Headin Noble Rotia 23.1.2016
  148. Moniolutkulttuurisuus rikastuttaa – Case Albania & Kosovon tasavalta 6.1.2016
  149. Jouluaaton olut: N’Ice Chouffe  24.12.2015
  150. Tutkivaa olutblogismia: Kannattaako vakiintuneen olutbrändin ottaa maineriskiä keinotekoisten lisäaineiden kanssa? 19.12.2015
  151. Brewniversen kotioluita: Spacetime Distortion Barley Wine (15%) 12.12.2015
  152. Bändibrändätyt oluet #8: Amorphis, sekä kooste aiemmista vastaavista #1-7 7.12.2015
  153. Tasting Holy Moose & Happamat oluetko uusi ipa? 26.11.2015
  154. Alkoholin ja kuolemanriskin välinen yhteys – Vaiettu tutkimustulos 16.11.2015
  155. Makuaistin neutralointi alkoholijuomien maistelussa 2.11.2015
  156. Moniolutkulttuurisuus koukuttaa – case Luxemburg 24.10.2015
  157. Viking XPRS:n olutvalikoimayllätys 30.9.2015
  158. Kuinkas savuoluet toimii palvatun sian kanssa? 27.9.2015
  159. Makumuutoksia oluen ikääntyessä 29.8.2015
  160. Moniolutkulttuurisuus houkuttaa – case Tansania 19.8.2015
  161. Kotioluen ikäännyttämistesti 30.7.2015
  162. Näin valmistuu keginjäähdytin hanalla aka kegeraattori 14.7.2015
  163. Olut menneisyydestä 2000-luvun Suomeen 13.6.2015
  164. The ultimate cabin beer – Backwoods Bastard 5.6.2015
  165. Project Fear 23.5.2015
  166. Põhjala Topeltnelson 3.5.2015
  167. Karhu Huurre 18.4.2015
  168. Mökkipano kaasupolttimen kanssa – Eli miltä tuntui eka kerta tokan kerran 11.4.2015
  169. Eri oluttyylien saatavuudesta Suomen kaupoissa 1.4.2015
  170. Olvin IPA uutuus 28.3.2015
  171. Oluen energiasisältö 11.3.2015
  172. Brewniversen matkustussuosituksia: Frigilianan käsityöläiskaupunki Espanjassa 14.2.2015
  173. Ristiriitojen makuodotukset 16.1.2015
  174. Hunajaolutta, historiaa ja etymologiaa 28.9.2014
  175. Nepalilainen tongba-olut 17.9.2014
  176. Kesäinen vehnäoluttesti 13.7.2014
  177. Sinebrychoffin panimovierailu 8.5.2014
  178. Kotiolutta maatiaishumalalla 7.4.2014
  179. Tumma sahtiolut 5.2.2014
  180. Santa’s Little Helper 2009 24.12.2013
  181. Brewniversen pikkujoulut ja kotioluttasting 22.11.2013

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top