Kaikki blogikirjoitukset

  1. Pippurinen nelivuotias kotistout – Onko ikää tarttunut makuun? 
  2. Northern Monkin olutklubit ja Carthusian-boxin maistelu 
  3. Lehe HarASSment by IPA (13%) sekoboltsilla jälkkärikombolla 
  4. BrewDogin isot uutiset 22.8., Double Punk tuoteperheenlisäys ja koronataistelu 
  5. Mikkeller IBU 0, 1000 ja 3000 pussikaljalla
  6. Skuuttiramppi valmistuu – Olut ja työmaaradio -paritus, osa 2/2 
  7. Skuuttirampin rakennus alkaa – Olut ja työmaaradio -paritus, osa 1/2 
  8. Halvat marketti-IPAt – Löytyykö niistä kesäsuosikkia? 
  9. Lomanaloitusolut: Firestone-Walker Feral Vinifera Wild Ale ja titrattava happamuus oluessa 
  10. Koronakevät ja baijerinvehnän metsästys 
  11. Olut ja työmaaradio -paritus Olvi APAlla
  12. Virtuaalista kippistelyä: Omnipollo Aon Pecan Mudcake
  13. BrewDog OverWorks Overlord No. 2 Brettanarchist (12%) 
  14. Lickinghole Creek Coconut Quadrupel Ale (11,2%) 
  15. Olutklubbailua: Vuorossa To Øl ja tammikuun tarjonta 
  16. Upgreidaus Mikkeller Beer Mailista Beer Clubiin – Kokeilussa joulukuun boksi 
  17. Uskotko joulubulkkiin? Mahou x Founders bulkkicraft 
  18. Mitä on craft beer? Pitääkö sen perustua pienten ja isojen panimoiden vastakkainasetteluun? 
  19. Tynnyrikypsytystrendi ja viiden oluen megablendi: Mestariteos Firestone Walker XXII 
  20. Sarjassa kovien odotusten oluet: Fierce Beer B.A. Maple V.B.M. (12,5%) 
  21. Mikkeller Beer Mail – Testissä syyskuun lähetys
  22. Oluthinta.fi: Uusi palvelu oluen hintojen seurantaan ja raportointiin 
  23. Amazing weekend starter: French cider and food pairing on porch 
  24. Brew Toon Smokin’ Barrel (6,1%)
  25. Kylässä Brewdogilla, osa 4/4: Beatnik Brew Collective ja ajatuksia matkan annista
  26. Kylässä Brewdogilla, osa 3/4: Referral 40 Day panimolla
  27. Kylässä Brewdogilla, osa 2/4: Yllätysmatka Inverurieen ja Peterheadiin
  28. Kylässä Brewdogilla, osa 1/4: Stämpwänkkäyksen alkeet
  29. Kuuden vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 4
  30. Brewdog Dog H – ei kevyttä kamaa tämäkään
  31. Oluen pH ja hapanoluet – Juotko useinkin väkeviä happoliuoksia?
  32. Sakiškių Alus Imperial Kvass (5,1%)
  33. Kuha on kolmevuotiasta Abstraktia, osa AB:20
  34. Ensieriä Brewdogin souritehtaalta: Overlord No 1. Orange Emperor
  35. Yllättävät olutmatkat – Olutbloggareiden yhteissessio #9 
  36. Chiliräjähde oluen muodossa: Dog F 
  37. Bamboo beer – Say what!? 
  38. Fanzine-klubin näytesetti Brewdogilta 
  39. Kippis ja jättikulaus – Big Gulp (5,8%) 
  40. Sensuroitu maistiainen Ranskasta: Censurée Pale Ale (5%) 
  41. Kieltolain pirtukulttuurista ankaran verotuksen olutkulttuuriin 
  42. Olut & työmaaradio -paritus: La Doucillon A.P.A. laiturivalun jälkeen 
  43. Olut & työmaaradio -paritus: Saku Antvärk American Ale (5,0%) 
  44. Olut & työmaaradio -paritus: Pari hefeä 
  45. Viron ympäri autoillen (2/2) 
  46. Viron ympäri autoillen (1/2) – Sivuagendalla panimoiden kartoitus 
  47. Historiallisia olutkohteita Stadin huudeilla – huuvat Pitäjänmäellä 
  48. Omena kättelee mallasta – Sour Apple Weizen (6,2%) 
  49. Lemin särää ja Särä Ale juhannusdinnerillä 
  50. Yli-ikäiset oluet tölkistä: Saku Tume ja Olvi IPA 
  51. Mustaa syvää ja niin hyvää – Brewdog Tokyo* (16,5%) 
  52. Stone’s Ginger Beer – E-koodeilla vauhtia pirteisiin kesäjuomiin 
  53. Ei Kriek Lambic vaan Kriek Ale (4,5%) 
  54. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa VI: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki vol. 2 
  55. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta, osa V: Erdinger-pullo vs Erdinger-tölkki 
  56. Tee-se-itse: Säilytyslaatikko jäähdytinhanalle 
  57. Hengitä syvään ja keskity hyvään! AB:23 
  58. Sahticocktail – Perinteitä voi arvostaa vain niihin juuttumatta ja niille kunniaa tehden 
  59. White Wine Sour – Olutta vai viiniä? 
  60. Kun pommacmaisuus heittäytyy suuhun – Automatic Hippie Barrel-Aged Saison (10,5%) 
  61. Olutbloggaajien sessio #6: Bändit ja brändit 
  62. Olut ja kala -paritus: Äärevät AB:24 ja NEIPA kuhan kavereina 
  63. Kuha on Brewdog Abstraktia – AB:24 & AB:25 
  64. Mikä ihmeen malt liquor? Dick kicking sellainen Foundersin kasvupanimolta 
  65. Vieraskynä: Viikko Portlandin Craft Beer taivaassa 
  66. Pikamatkalla Norjan Bodøssä – Reissutarinat fantasioineen oluen ympäriltä 
  67. Banzai schemed beer can: To Øl YOLOmælk (14%) 
  68. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa IV: Hapanolutta tölkistä 
  69. Syvällisempää panemista: Oluen pH tutkan alla 
  70. Huoneenlämmössä varastoitu stout vuosien takaa (7,1%) 
  71. Olutmatkailua – Blogeja ja tarinoita 
  72. Vallan trappistia Itävallasta: Stift Engelszell Gregorius (10,5%) 
  73. Bändibrändätyt oluet #23: Petri Nygårdin Kaljaa! 
  74. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa II: Siltasen baarikorttelin tarina Kallion bailaajille 
  75. Suomi-Tanska 4-1 ja Hop Shot 20% 
  76. Mitä Jeesus joi tänä jouluna? 
  77. Kotikalja joulupöytään: helppoa ja nopeasti valmista 20
  78. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa III: Punk IPA tölkistä ja pullosta 
  79. Onnea Suomelle sinivalkoisen etiketin siivittämänä: Jälkiruokana Homicidal Puppet Helpdesk (11,5%) ja raakasuklaata 
  80. Perjantaipullo: Mikkeller Beer Geek Cocoa Shake (12,1%) 
  81. Moussea ja Vattua – Two Fierce Beers 
  82. Gandalf’s choice: Nine To Five Wizard (7,5%) 
  83. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa II: Tieteellisempi näkökulma 
  84. Maistuuko tölkitetty olut jotenkin erilaiselta? Osa I: Kokeilua ja huomioita 
  85. Happy Halloween! Tuatara XV 15th Anniversary Russian Imperial Stout 
  86. VASPin vahva Savukataja (9%) 
  87. Founders Doom Imperial IPA (12,4%) 
  88. Augusta ja Georg Theodor juhlistavat 400-vuotiasta Uuttakaupunkia 
  89. Menovinkki Kööpenhaminaan: Kihoskh 
  90. Tarkkaile, pyöräytä lasia, nuuhkaise, maista! Olutarviointien blogautusperiaatteita 
  91. Lätkäbissee – Juti Pale Ale 
  92. Kallio Artesan Breweryn ja Restaurant Havenin olutillallinen – Avartavaa settiä 
  93. American Brown Ale petunian pauloissa 
  94. Kalja ja sen tehtailun alkuajat Suomessa 
  95. Koripallokuumetta ja koriskaljaa – KTP lager 
  96. Välähdyksiä Stadin oluthistoriasta – Osa I: Panimoista kuvin ja kartoin 
  97. Teemaparitus: Maalaine belgi -olut & Maalaisperunalastu 
  98. Ranskan oluthistoriaa, Bière de Garde ja maistiaisia Provencesta 
  99. Kesäkoekeittiöstä: Berliner Weisse 12 eri tavalla ja lounaaksi käärmemakkara vihreän oluen kanssa 
  100. Thornbridge Mango Halcyon 
  101. Hito hyvä pienpanimojuhla, Lappeenranta 
  102. Minä lähdin Pohjois-Karjalaan, en juonut kaljaa auringon nousuun – mutta yhden kuitenkin 
  103. Neljän vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 3
  104. Unohdettu mummeolut: Kananmuna oluen säilöntäaineena ja lääkkeenäkin käytetyn oluen tie keskiajalta omaan lasiin
  105. Jesjesjes, vattuinen lomanaloitusolut auringonlaskussa
  106. Legoland – Matkustussuosituksia lapsiperheellisille oluen ystäville
  107. Sarjassa kovien odotusten oluet: Vulcano Classic 
  108. Psykoanalyysejä oluella: Pitsitesti, tavallinen vaahtotesti, 3D-vaahtokukkatesti ja turmeltuneen olutpullon testi
  109. Kolmen suora latituudilta 63 °N – Austmann Bryggeri
  110. Bongataan panimoravintoloita – Oslon kesää enteilevät iltarastit
  111. Vihdoinkin kymppikerhoon! Aircraft craft beer myynnissä SASin lennoilla
  112. Sarjassa kovien odotusten oluet: Founders KBS 
  113. Longish play: Born to die 13.5.2017, 16 muuta olutta ja pipo Brewdogin nettikaupasta sekä off-topic tarinaa pakettitoimituksista
  114. Merellisiä spessupanoja: Försti Ale ja Norrby Dunkel
  115. Sporttista bissee – Maku Kolkki
  116. Arvoksi tuli just 1 miljardi – Brewdogin häikäisevä tarina se vaan jatkuu
  117. Oluttyylit marketeissa – Valinnanvapauden utopia ja sääntelyn rajoitukset käytännössä 
  118. Suomeen leipäoluen ennätys?
  119. Amazing Haze – Kannattaa haistaa 25.3.2017
  120. Wasted – Olutta ylijäämäleivästä
  121. Kallista tuoppia: Kannattiko maksaa olutpullosta 20€?
  122. Bändibrändätyt oluet #13…#22 ja muuta 
  123. Belgialainen American Pale Ale: De Koninck APA 
  124. Olut- ja panimomuseot maailmankartalla 
  125. Rekolan uutuuksia ja Brewniversen verrokki 11.2.2017
  126. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow (with Norwegian bonus), osa 3/3 4.2.2017
  127. Bändibrändätyt oluet #12: Mallaskuun Rokkarin luu 3.2.2017
  128. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 2/3 30.1.2017
  129. Moniolutkulttuurisuus yhdistää: Case brewpub Moscow, osa 1/3 27.1.2017
  130. Banaanipirtelöolutta, anyone? Tulevaisuuden näkymiä tutkimuksen piiristä 6.1.2017
  131. Orval, juustoa ja trappistipanimoita 31.12.2016
  132. Autoilevan pukin aatto-oluet: Easy Rider Bulldog (0,4%) ja Högni APA (0,0%) 24.12.2016
  133. 60 maltaista tilaisuutta vuonna 2016 20.12.2016
  134. Moniolutkulttuurisuus vetoaa: Case Portugali, sekä häivähdys olutdata-analyysiä 6.12.2016
  135. Malagaa bottleshoppaillen 27.11.2016
  136. Craft beer -festarikalenteri kartalla Suomessa ja valikoiden ympäri Eurooppaa 15.11.2016
  137. Bändibrändätty olut #11 – Verjnuarmu Sawuportteri – sekä kotistout vertailussa 12.11.2016
  138. Panimoravintolat kartalla 2.11.2016
  139. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 3/3 20.10.2016
  140. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 2/3 16.10.2016
  141. Humalaöljyt, -uutteet ja niiden ääliömäinen makutesti, osa 1/3 13.10.2016
  142. Visiointia tiedostavan olutkuluttajan parempaan palvelemiseen 3.10.2016
  143. Olvin IPA-päivityksiä pimenevään syksyyn ja joulun odotukseen 2.10.2016
  144. Pikaraportti Alkon uudistetusta lippulaivamyymälästä: Olutaurinko nousee 24.9.2016
  145. Brewdog prototype beer: Lizard Bride 10.9.2016
  146. Bändibrändätyt oluet #10: Queen Bohemian Lager – Tšekkipilsiä brittiläisessä valeasussa 3.9.2016
  147. Humalan korvaaminen toisella lajikkeella olutreseptissä – Työkalu kotipanijalle 19.8.2016
  148. Maistelussa kotioluita: Työkaverin kahvistout (7,5%) 13.8.2016
  149. Craft beer –festivaalikalenteri Suomeen, lähialueille ja city-hoppingiin Helsingistä käsin 7.8.2016
  150. Reilu kolmen vuoden ikäinen belgitripel-kotiolut: Ikääntymistestin osa 2 27.7.2016
  151. Sagra-panimon olut Espanjasta: Cervesa Frambuesa Artesanal Ácida 23.7.2016
  152. Sahticocktails – Salute to the great history of Sahti 11.7.2016
  153. Sahtijahti päätökseen: Maalaissahtia Etelä-Karjalasta 4.7.2016
  154. Analyysi oluenjuojista keväällä 2016 1.7.2016
  155. Olutta kierrätysleivästä 20.6.2016
  156. Tee-se-itse: CO2-pullotelineen valmistus 14.6.2016
  157. Pienpanimo-oluiden tarjontaa Tallinnan matkaajalle 3.6.2016
  158. Sarjassa erilaisempia oluita: Wasabi Saison 20.5.2016
  159. Laskureita kotipanijoille 6.5.2016
  160. Kiinasta kajahtaa: Tsingtao Stout 24.4.2016
  161. Bändibrändätyt oluet #9: Impaled Nazarene 9.4.2016
  162. Tallinn Craft Beer Weekend 2016 – Kaikki ainekset kulttifestareiksi 2.4.2016
  163. Paluu Nepaliin, osa 3/3: Kathmandun olutvalikoimaa tongban ohella 26.3.2016
  164. Paluu Nepaliin, osa 2/3: Matkakuvia ja kertomuksia 25.3.2016
  165. Paluu Nepaliin, osa 1/3: Tongba-oluen maisto, onko mikään muuttunut? 24.3.2016
  166. Koffin American Pale Ale 3.3.2016
  167. Kuusenkerkkäoluiden maistelutaistelu: Pyynikin käsityöläispanimo vs. Brewniverse homebrew 27.2.2016
  168. Tuntuuko maukkaiden oluiden hinnat karkaavan? Laskelmia kotipanimoinvestointien kuolettamiseksi 13.2.2016
  169. Nøgne Ø:n Vic Secret IPA ja Brewniversen Supermassive Star DIPA – IPAton tammikuu olisikin ollut hassu idea 31.1.2016
  170. Homesieni oluen raaka-aineena – Maistamme Dogfish Headin Noble Rotia 23.1.2016
  171. Moniolutkulttuurisuus rikastuttaa – Case Albania & Kosovon tasavalta 6.1.2016
  172. Jouluaaton olut: N’Ice Chouffe  24.12.2015
  173. Tutkivaa olutblogismia: Kannattaako vakiintuneen olutbrändin ottaa maineriskiä keinotekoisten lisäaineiden kanssa? 19.12.2015
  174. Brewniversen kotioluita: Spacetime Distortion Barley Wine (15%) 12.12.2015
  175. Bändibrändätyt oluet #8: Amorphis, sekä kooste aiemmista vastaavista #1-7 7.12.2015
  176. Tasting Holy Moose & Happamat oluetko uusi ipa? 26.11.2015
  177. Alkoholin ja kuolemanriskin välinen yhteys – Vaiettu tutkimustulos 16.11.2015
  178. Makuaistin neutralointi alkoholijuomien maistelussa 2.11.2015
  179. Moniolutkulttuurisuus koukuttaa – case Luxemburg 24.10.2015
  180. Viking XPRS:n olutvalikoimayllätys 30.9.2015
  181. Kuinkas savuoluet toimii palvatun sian kanssa? 27.9.2015
  182. Makumuutoksia oluen ikääntyessä 29.8.2015
  183. Moniolutkulttuurisuus houkuttaa – case Tansania 19.8.2015
  184. Kotioluen ikäännyttämistesti 30.7.2015
  185. Näin valmistuu keginjäähdytin hanalla aka kegeraattori 14.7.2015
  186. Olut menneisyydestä 2000-luvun Suomeen 13.6.2015
  187. The ultimate cabin beer – Backwoods Bastard 5.6.2015
  188. Project Fear 23.5.2015
  189. Põhjala Topeltnelson 3.5.2015
  190. Karhu Huurre 18.4.2015
  191. Mökkipano kaasupolttimen kanssa – Eli miltä tuntui eka kerta tokan kerran 11.4.2015
  192. Eri oluttyylien saatavuudesta Suomen kaupoissa 1.4.2015
  193. Olvin IPA uutuus 28.3.2015
  194. Oluen energiasisältö 11.3.2015
  195. Brewniversen matkustussuosituksia: Frigilianan käsityöläiskaupunki Espanjassa 14.2.2015
  196. Ristiriitojen makuodotukset 16.1.2015
  197. Hunajaolutta, historiaa ja etymologiaa 28.9.2014
  198. Nepalilainen tongba-olut 17.9.2014
  199. Kesäinen vehnäoluttesti 13.7.2014
  200. Sinebrychoffin panimovierailu 8.5.2014
  201. Kotiolutta maatiaishumalalla 7.4.2014
  202. Tumma sahtiolut 5.2.2014
  203. Santa’s Little Helper 2009 24.12.2013
  204. Brewniversen pikkujoulut ja kotioluttasting 22.11.2013

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top