Blogi

60 maltaista tilaisuutta vuonna 2016

Onpa ollut mahtava maltainen vuosi 2016! Nyt herkistelen hetken ennen joulu- / isyyslomaa.

Laskin juuri, että olen pitänyt tänä vuonna 60 erilaista olueen liittyvää tilaisuutta. Vuonna 2017 tarjoamme vieläkin enemmän mahdollisuuksia tutustua oluen maailmaan.

(Näihin lukuihin vielä Janin vetämät tilaisuudet päälle.)

Suurin osa vuoden tilaisuuksista ollut erilaisia tastingejä mitä mielenkiintoisimmissa paikoissa. Lukumääräisesti eniten olen maistattanut oluita ja jakanut tarinoitani Leijuvan Lahnan kabinetissa. Muita hauskoja paikkoja ovat olleet mm., kuten Katajanokan entinen vankila, Saunalautta, Boistön luotsisaari, Korpilampi, Teatterimuseo, autotallit ja Lapinlahden entinen mielisairaala.

Yrityksistä aktiivisia ideologian jakajia ovat olleet Elämyslahjat, Elämysmatkat, Eventsia, W3, Mobiilimarkkinointi Routa, Keskuspuiston nuorkauppakamari, Eurosinkut, Lappo.fi, Myyrmäen Oluttarvikemyymälä Melkko, Helsingin työväenopisto ja monet monet muut.

Ja sitten on huikea joukko maltaisen maailman elämänfilosofian lähettiläitä, kuten hääpari Sofia ja Jouni, Jaakko, Olli ja Pietari Turusta, Jarno, Jari & kumppanit Viertolan panimosta muutamia nimetäkseni.

Jos haluat tutustua oluisiin tai aloittaa uuden harrastuksen, ole ihmeessä yhteydessä. Autamme mielellämme!

Cheers!

JuhaS.
0405090770
juha@brewniverse.fi
Juha oluella LahnassaJani oluella LahnassaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top